Idei de reamenajare a casei. 5 obiecte cool #Deco

Odată cu schimbarea anotimpului, dar și după această perioadă lungă de izolare, simțim o nevoie acută de redecorare a locuinței. Cu ajutorul ajutorul unor obiecte bine alese, reamenajarea spațiului va aduce un aer proaspăt în viața noastră.

Vase, ghivece, coșuri– folosește-le pentru a înviora livingul (pe pervaz sau pe podeaua albă, de exemplu) sau pune-le pe balcon. Câteva ghivece cu plante verzi te vor aduce mai aproape de natură și vor ajuta la starea ta de bine.

Ghiveci Ombre din ceramică, ClassIN, cu picioare din lemn. Dimensiuni: 18x28cm, Preț 74,00 €

Cu siguranță, vara asta vom petrece mai mult timp acasă, așa că dacă simți nevoia unui nou look pentru grădină sau terasă, o poți face foarte simplu, cu o ghirlandă led.

Ghirlandă LED 12 becuri, cu baterii, exterior galben, SOLVINDEN IKEA. Preț: 49.90 lei.

O oglindă în plus nu strică niciodată. Un perete placat cu oglindă sau chiar o simplă oglindă pusă pe un perete lasă senzația că s-a mărit optic spațiul.

Oglindă RUDE 40×160 argintiu Jysk, Preț 170 lei

Răcorește-te în serile de vară cu tot felul de băuturi din fructe exotice și nu numai. Dar fă-o cu stil!

Recipientul bec, cu pai auriu, va da un aer mai cool băuturii tale. Meli Melo, 9.09 lei

Perdelele și draperiile fac și ele parte din atmosfera casei tale, iar dacă sunt alese corect, pot da senzația unui spațiu mai luminos. Alegeți, așadar, materiale ușoare pentru perdele, iar cât privește draperiile, optați pentru cele mai simple, fără prea multe imprimeuri.

Set 2 draperii Yale Natural 168×183 cm, Vivre.ro. Preț: 209 lei

Categorii Lifestyle