Cum arată casa de vacanță a lui Cate Blanchett din Vanuatu

cate blanchett vanuatu casa

Actrița de origine australiană și-a scos la vânzare casa de vacanță din insulele Vanuatu, din Pacificul de Sud. Cate Banchett speră să obțină 3 milioane de dolari pe vila din insula paradisică Efate din arhipelagul Vanuatu, pe care a achiziționat-o în 2011, după ce a petrecut o vacanță acolo.

cate blanchett vanuatu

Vila Matanara care apaține lui Cate Blanchett are un domeniu de șase hectare și o deschidere de 200 de metri de plajă privată. Locuința înconjurată de vegetație luxuriantă a fost concepută de un designer, a fost amenajată la cele mai înalte standarde și constă din două corpuri legate între ele de un ponton din lemn. Are patru dormitoare, două bai, un living elegant, bucătărie și dining și numeroase alte spații care pot găzdui mai mulți oaspeți. De asemenea, are garaj și ponton pentru barcă. Vila se află pe una dintre insulele principale care alcătuiesc Vanuatu – Efate și se află la o distanță de 40 de minute de condus de capitala Vanuatu, Port Vila, și la o distanță scurtă de Blue Lagoon – o piscină naturală, una dintre atracțiile din Efate.

Cate Blanchett se află într-o vervă imobiliară – ea și-a vândut casa din Hunters Hill, Sydney, pentru 20 de milioane de dolari, cu un profit de 9,8 milioane de dolari.

În prezent, locuiește alaturi de soțul ei și de de cei patru copii într-un conac englezesc din East Sussex, pe care l-a cumpărat în 2016 pentru șase milioane de dolari.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle