Cel mai nou cuplu de la Hollywood – Olivia Wilde și Harry Styles

olivia wilde harry styles cuplu

Una dintre primele noutăți ale anului în ceea ce privește viața celebrităților vine din partea actriței Olivia Wilde și a lui Harry Styles, care formează cel mai proaspăt cuplu de la Hollywood. Diferența de vârstă dintre cei doi este una notabilă – Olivia Wilde are 36 de ani, iar Harry Styles este mai mic decât noua lui iubită cu 10 ani.

Se pare că relația lor durează de câteva săptămâni, iar cei doi au fost văzuți ținându-se de mână la o nuntă și, mai apoi, la casa cântărețului din Los Angeles.

Olivia Wilde și Harry Styles, fostul component al trupei One Direction, s-au cunoscut la filmările producției Don’t Worry Darling, în care artistul interpretează rolul principal, iar Wilde este regizor.

olivia wilde harry styles cuplu

Au fost în Montecito la o nuntă și erau foarte tandri unul cu celălalt, se țineau de mână și păreau foarte fericiți. Se văd de câteva săptamani”, a declarat o sursă din apropierea celor doi, citată de presa americană.

olivia wilde jason sudeikis

Olivia Wilde s-a despărțit de actorul Jason Sudeikis la începutul anului 2020. Cei doi au împreună doi copii – Otis, de 6 ani, și Daisy, de 4 ani. Wilde și Sudeikis s-au despărțit după o relație de nouă ani.

Harry Styles a mai avut relații cu modelele Sara Sampaio, Georgia Fowler, Nadine Leopold, dar și cu Kendall Jenner și Nicole Scherzinger. 

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle