Brad Pitt, acuzat de Angelina Jolie că nu plătește pensia alimentară

angelina jolie

Separarea dintre Angelina Jolie și Brad Pitt s-a produs în septembrie, 2016, însă divorțul încă nu este finalizat. Cei doi actori încă au divergențe în ceea ce privește custodia copiilor, iar de curând o nouă discuție aprinsă s-a iscat din acest motiv.

Jolie îl acuză pe Brad Pitt că nu le plătește copiilor pensia alimentară, însă existe surse care declară contrariul. „Brad a plătit mai mult decât orice înțelegere informală și mai mult decât ar fi decis orice judecător, dacă ar fi existat o astfel de decizie“, a declarat o sursă pentru revista People.

În cererea oficial depusă la Curtea Supremă, Samantha Bley DeJean, avocata Angelinei Jolie a menționat „Conform înțelegerii informale, pensia alimentară a copiilor nu a fost susținută cu regularitate de mai mult de un an și jumătate, iar Jolie intenționează să depună un mandat pentru a stabili un ordin retroactiv care să stabilească pensia alimentară.

Un purtător de cuvând al Angelinei Jolie a declarat că Motivul pentru care actrița a depus acea cere este pentru a stabili încheierea căsătoriei într-o modalitate care deschide calea către o nouă etapă a vieților lor și le permite să fie devotați copiilor“.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle