Blue Ivy, fiica cea mare a lui Beyonce, va nara un audiobook intitulat ”Hair Love”

hair love

Blue Ivy, fiica cea mare a lui Beyonce și a lui Jay-Z, va nara audiobookul ”Hair Love”, bazat pe scurtmetrajul omonim premiat cu Oscar al lui Matthew A. Cherry la ediția de anul acesta.

Audiobookul va avea doar patru minute și spune povestea amuzantă și pe alocuri emoționantă a tatălui unei fetițe afro-americane, care e intimidat de faptul că nu știe cum să-i aranjeze părul neîmblânzit al celei mici. Chiar dacă povestea pare puerilă, de fapt, autorul dorește, prin intermediul ei, să desființeze anumite stereotipuri legate de cultura afro-americană.

blue ivy

Blue Ivy are opt ani și deja a adunat mai multe aprecieri ale talentului artistic până la această vârstă – a câștigat mai multe premii în cadrul galelor dedicate comunității de culoare din America, datorită piesei cântate alături de mama ei, Brown Skin Girl, și este un personaj important în albumul vizual lansat anul acesta de Beyonce – Black Is King.

hair love

Datorită narării audiobook-ului Hair Love, Blue Ivy Carter ar putea primi și o nominalizare la Grammy pentru înregistrări audio vorbite. Beyonce are 24 de premii Grammy la activ, iar Jay-Z, tatăl ei, are 22.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle