Alina Burlacu ∙ April 3, 2024 ∙ 3 min read

Îți dorești un look nou pentru sezonul cald? Perfect! E momentul să te lași convinsă de noile tendințe.

All natural!

Noul sezon aduce în prim plan revenirea părului natural și plin de volum. Cu geometrii care variază și experimentează privind spre trecut și viitor, noile tunsori sunt făcute pentru oricine, indiferent de forma feței și de culoarea părului. De la drept la creț, trendul include coafuri care nu trec neobservate, efect dezordonat și fără coafare excesivă.

Noutatea este adusă de lungime: tendința este varianta midi, care este ușor de întreținut și avantajează orice fizionomie. Este preferata celebrităților care, atunci când vine primăvara, încep să opteze pentru bobul lung atemporal. Un exemplu este și Penelope Cruz, care a adoptat un nou look cu un bob super sofisticat.

„De fapt, acest nou sezon prinde viață cu tendințe îndrăznețe, concepute pentru acele persoane care nu se tem să facă o schimbare și să îndrăznească poate prin tunsori la modă pe care nu s-ar fi gândit niciodată să le adopte și să se evidențieze”, explică Laurențiu Bostan, stilist Wella Professionals.

Tunsorile statement

Noile trenduri aduc adevărate tunsori statement, dedicate tuturor tipurilor de păr. Hai să explorăm noile tendințe care aduc în prim plan tunsori naturale, tunsori lungi ondulate și tunsori bob ușor nestructurate și drepte, tunsorile pixie și mullet.

Pixie lejer

2024 este anul tunsorii pixie, o tunsoare care nu își pierde niciodată farmecul. După succesul Soft Crop, părul scurt continuă să-și arate latura mai soft, feminină, renunțând la linii geometrice dramatice și tăieturi clare.

În acest nou sezon, stylingul este cel care face diferența. De fapt, lungimile miniaturale ale tunsorilor pixie sunt modelate prin folosirea de ceară și gel, obținându-se tunsori complet diferite. „Rolul acestuia este de a sigila cuticula și astfel firele nu se vor mai putea zburli! Poți testa crema FRIZZ CONTROL, cu goji și complex Nutri-Enrich – care ajută instantaneu la prevenirea frizz-ului și lasă părul moale, strălucitor și plin de vitalitate – sau uleiul pentru coafare și finisare EIMI, cu efect antistatic și de protecție UV, care aduce și multă strălucire.”, recomandă stilistul Wella Professionals. Pe de o parte, de fapt, câștigă variantele copilărești Elf Cut, pe de altă parte, stratificarea înfrumusețează fața și tunsoarea, rezultând acel păr versatil, gata oricând de schimbare.

Tunsori stratificate

Anul acesta, descoperim tunsori care redescoperă farmecul tunsorilor Shag și Butterfly Cut, dar cu o reinterpretare într-o notă mai actuală, transformând cele mai drastice tunsori în straturi delicate. Se potrivesc bine cu breton sau cu o cărare pe mijloc, încadrând perfect tunsori medii și un păr lung.

Tunsori cu breton asimetric: Acest stil oferă o notă de îndrăzneală și mișcare. Bretonul asimetric poate fi elegant sau sofisticat, în funcție de stilul tău personal.

Forme scurte, cu șuvițe lungi: acest stil combină lungimi mai scurte la ceafă și lateral, cu șuvițe mai lungi în partea de sus. Este un stil versatil și potrivit pentru diferite forme ale feței.

Buzz cut: o tunsoare ultra-scurtă care necesită curaj. Este o tunsoare minimalistă, dar extrem de chic.

Microbobul

Este atât de scurt, încât abia ajunge în dreptul lobilor. Microbobul îmbină eleganța rafinată a bobului cu exuberanța îndrăzneață a unei tunosir foarte scurte. Este purtat pe un păr foarte drept, într-o versiune strălucitoare, cu un finisaj umed (cel mai bun dintre variantele Hydro Bob), lăsând ca strălucirea lungimilor să îmbunătățească tăietura. Întruchiparea eleganței stilului Old Money (caracterizat de simplitate, eleganță și naturalețe), microbobul din primăvara 2024 încadrează perfect fața, pentru a fi purtat în combinație cu breton – așa cum face Charlene din Monaco – concentrând totul pe pomeți.

Foto: Hepta.

Related Posts

13-14 aprilie: Vino să trăiești experiențele inedite din Lancôme Skin Science Club!

Grăbește-te să descoperi produsele excepționale și experiențele inedite din Lancôme Skin Science Club, un pop-up deschis pentru publicul…

5 afecțiuni ale pielii cauzate de endometrioză

Prea mult estrogen în organism poate declanșa erupții sau acnee. Pe de altă parte, inflamația nu este implicată…

Ai un ten cu impurități? Iată ce trebuie să faci ca să scapi de imperfecțiuni!

Tenul nostru este ca o carte de vizită și reflectă atât starea noastră de sănătate, cât și obiceiurile…

Beauty News: 12 cosmetice de care te vei îndrăgosti primăvara asta

Culorile vibrante ale noilor produse pentru machiaj și esențele florale ale primăverii dau tonul unui anotimp în care…

Serena Williams își lansează un brand de beauty

Serena Williams este cel mai recent exemplu de vedetă care se lansează în domeniul de beauty cu propria…

5 tendințe noi care vor transforma machiajul în artă

Sunt două aspecte esențiale de care trebuie să ții cont atunci când realizezi machiajul: în primul rând, să…

Ritualul complet de hidratare cu elmiplant

Este momentul să întâmpinăm noul sezon cu mai multă atenție și grijă față de noi înșine, iar un…

Masajul facial – cea mai bună metodă să încetinești timpul #beauty

Avem 69 de mușchi pe față și pe gât și, se știe deja că, producția de colagen încetinește…

Get the Look: Old Money Hair

Există old money hair? Se pare că da. Am investigat și scris ce înseamnă acest trend, cum îl…

STAY HEALTHY, STAY YOUNG la Alma Health & Spa Retreat

În fiecare zi, încercăm să le facem pe toate. Alergăm între proiecte și zeci de responsabilități cotidiene, astfel…