A List Magazine ∙ May 29, 2022 ∙ 2 min read

A venit vara și fiecare dintre noi vrea să arate impecabil în vacanța care urmează. Iată câteva proceduri estetice non invazive care ne vor ajuta în realizarea acestui scop.

AVA SHAPE – remodelare corporală

Cine spune că nu poți avea un corp perfect sculptat în doar câteva zile? Cu ajutorul aparatelor de ultimă generație poți slabi localizat chiar și până la 2 cm în circumferință, după o singură ședință de tratament. Cum este posibil? AVA SHAPE este cea mai nouă tehnologie care încorporează radiofrecvență, vacuum continuu, ultrasunete și cavitație, toate într-un singur aparat ultra-eficient în combaterea celulitei și a stratului subcutanat de grăsime. În același timp, această procedură îmbunătățește elasticitatea și tonifierea pielii, dar și linia de contur a corpului. O ședință durează intre 40-60 minute, timp în care se pot lucra diverse zone precum: coapse, abdomen, flancuri, fese sau brațe. Complet sigură și cu rezultate spectaculoase, procedura este disponibilă în cadrul clinicii Beauty Connection (Str. Gen. Andrei Popovici 5 – București, Str Constantin Nottara 6, Cluj-Napoca).

Toate procedurile, dar și ofertele speciale disponibile în acest sezon pot fi găsite pe site: www.beautyconnection.ro

HIFU 3D – lifting facial nechirurgical

Ridurile și liniile fine – un subiect sensibil, dar des întâlnit. Nu ești pregătită să apelezi încă la Botox? Noi avem o veste bună – poți încerca un lifting facial nechirurgical cu HIFU 3D. Hifu 3D este singurul tratament de rejuvenare faciala cu efect imediat. HIFU (High Intensity Focused Ultrasound ) este o procedură medicală anti-aging cu rol de lifting facial.

Tehnologia HIFU are la bază ultrasunetul focusat, folosit pentru regenerarea colagenului. Tratamentul, cunoscut sub numele de neocolageneza, consolidează colagenul existent și stimulează fibroblastele să producă colagen nou pentru piele. Rejuvenarea începe imediat după ședința de terapie și continuă și în săptămânile de după tratament. De asemenea îmbunătățește aspectul porilor largi, lăsând pielea mai elastică, conferă fermitate pielii și ajută la tratamentul cicatricilor post acneice.

Această tehnologie reprezintă o alternativă sigură și nedureroasă la operația de lifting facial, fără anestezie, dureri sau alte complicații.

Tratamentul este recomandat pentru pielea degradată din jurul ochilor, pentru ridurile perioculare, cele ale frunții, zona nasolabială, comisurile bucale, zona gâtului, a decolteului și pentru refacerea ovalului fetei.

Pentru ridurile adânci sunt recomandate 4-6 ședințe, iar pentru cele fine 1-3 ședințe. Rezultatele unei ședințe HIFU se văd imediat și se mențîn aproximativ 4-6 luni!

Complet sigură și cu rezultate spectaculoase, procedura este disponibilă în cadrul clinicii Beauty Connection (Str. Gen. Andrei Popovici 5 – București, Str Constantin Nottara 6, Cluj-Napoca).

 Toate procedurile, dar și ofertele speciale disponibile în acest sezon pot fi găsite pe site: www.beautyconnection.ro

Related Posts

Rujul perfect pentru nuntă

Indiferent dacă ești mireasa sau ai statutul de invitată, dacă vrei să arăți senzațional în pozele de la…

Vara perfectă pentru noi

Vine vara, bine-mi pare! Nu știm alții cum sunt, dar noi iubim vara, pentru că ziua este lungă…

Safe Zone: sfaturile experților pentru îngrijirea părului, vara

Am apelat, din nou, la sfaturile stiliștilor, nutriționiștilor și dermatologilor pentru a ne asigura că vom avea un…

Sărbătorește viața!

Numărul 1 în Spania, Italia și Portugalia atunci când vine vorba de produsele dermatocosmetice pentru piele și păr,…

Ce preferă pielea ta: autobronzare sau albire?

Cum ai vrea să arate pielea ta? Mai luminoasă și fără pete pigmentare? Sau în nuanța caramelului, dar…

L’Oréal și UNESCO susțin femeile din domeniul cercetării prin lansarea unei noi ediții a programului de burse private L’Oréal – UNESCO „Pentru Femeile din Știință”

L’Oréal România și Comisia Națională a României pentru UNESCO continuă să sprijine și în acest an comunitatea științifică…

Protecție solară în fiecare zi

Radiaţiile UV reprezintă ameninţarea invizibilă de care te poţi proteja, cu încredere, aflând mai multe despre protecţia solară,…

Machiaj și îngrijire a pielii cu Cindy Bruna

Cu origini congoleze și italiene, modelul stabilit la Paris, Cindy Bruna, este una dintre vedetele a căror apariție…

Sharon Stone sau cum să arăți de 40 la 64 de ani

Frumusețea la 60+ ani înseamnă mai mult decât un corp cu proporții de invidiat și un ten fără…

Chef de mers la mare!

Cele 10 minute de expunere zilnică la lumina soarelui sunt recomandate și de medici, dincolo de asta ești…