A List Magazine ∙ May 29, 2022 ∙ 2 min read

A venit vara și fiecare dintre noi vrea să arate impecabil în vacanța care urmează. Iată câteva proceduri estetice non invazive care ne vor ajuta în realizarea acestui scop.

AVA SHAPE – remodelare corporală

Cine spune că nu poți avea un corp perfect sculptat în doar câteva zile? Cu ajutorul aparatelor de ultimă generație poți slabi localizat chiar și până la 2 cm în circumferință, după o singură ședință de tratament. Cum este posibil? AVA SHAPE este cea mai nouă tehnologie care încorporează radiofrecvență, vacuum continuu, ultrasunete și cavitație, toate într-un singur aparat ultra-eficient în combaterea celulitei și a stratului subcutanat de grăsime. În același timp, această procedură îmbunătățește elasticitatea și tonifierea pielii, dar și linia de contur a corpului. O ședință durează intre 40-60 minute, timp în care se pot lucra diverse zone precum: coapse, abdomen, flancuri, fese sau brațe. Complet sigură și cu rezultate spectaculoase, procedura este disponibilă în cadrul clinicii Beauty Connection (Str. Gen. Andrei Popovici 5 – București, Str Constantin Nottara 6, Cluj-Napoca).

Toate procedurile, dar și ofertele speciale disponibile în acest sezon pot fi găsite pe site: www.beautyconnection.ro

HIFU 3D – lifting facial nechirurgical

Ridurile și liniile fine – un subiect sensibil, dar des întâlnit. Nu ești pregătită să apelezi încă la Botox? Noi avem o veste bună – poți încerca un lifting facial nechirurgical cu HIFU 3D. Hifu 3D este singurul tratament de rejuvenare faciala cu efect imediat. HIFU (High Intensity Focused Ultrasound ) este o procedură medicală anti-aging cu rol de lifting facial.

Tehnologia HIFU are la bază ultrasunetul focusat, folosit pentru regenerarea colagenului. Tratamentul, cunoscut sub numele de neocolageneza, consolidează colagenul existent și stimulează fibroblastele să producă colagen nou pentru piele. Rejuvenarea începe imediat după ședința de terapie și continuă și în săptămânile de după tratament. De asemenea îmbunătățește aspectul porilor largi, lăsând pielea mai elastică, conferă fermitate pielii și ajută la tratamentul cicatricilor post acneice.

Această tehnologie reprezintă o alternativă sigură și nedureroasă la operația de lifting facial, fără anestezie, dureri sau alte complicații.

Tratamentul este recomandat pentru pielea degradată din jurul ochilor, pentru ridurile perioculare, cele ale frunții, zona nasolabială, comisurile bucale, zona gâtului, a decolteului și pentru refacerea ovalului fetei.

Pentru ridurile adânci sunt recomandate 4-6 ședințe, iar pentru cele fine 1-3 ședințe. Rezultatele unei ședințe HIFU se văd imediat și se mențîn aproximativ 4-6 luni!

Complet sigură și cu rezultate spectaculoase, procedura este disponibilă în cadrul clinicii Beauty Connection (Str. Gen. Andrei Popovici 5 – București, Str Constantin Nottara 6, Cluj-Napoca).

 Toate procedurile, dar și ofertele speciale disponibile în acest sezon pot fi găsite pe site: www.beautyconnection.ro

Related Posts

Cate Blanchett: 3 secrete ale tenului luminos

Cate Blanchett strălucește la fiecare apariție pe covorul roșu. Iar asta ne-a făcut curioase în legătură cu secretele…

Pleasing, Harry Styles și Marco Ribeiro, la Săptămâna Modei de la Paris

Pleasing, brandul de frumusețe creat de Harry Styles, a lansat primele produse de machiaj, în colaborare cu designerul…

Soluții pentru îngrijirea pielii sensibile

Confortul urban implică un risc pe care e posibil să îl fi ignorat până acum: poluarea din case,…

6 terapii pentru joburi sedentare

Persoanele care au joburi sedentare sau care stau prea mult în picioare și au prea puține momente de…

5 motive să aplici baza pentru manichiură

Culoarea este importantă, dar primul strat, cel de bază, este absolut necesar dacă vrei o manichiură rezistentă și…

Echilibru în îngrijirea pielii: 12 produse esențiale

Înconjurate de tentații sau aglomerate de prea multe sarcini de îndeplinit, reușim, cu greu, să menținem un echilibru…

Pe plajele internaționale: to bronze or NOT to bronze?

Chiar dacă la noi vara s-a sfârșit, plajele internaționale ne așteaptă. Cu atât de multă libertate de mișcare…

Păr frumos, încredere deplină

Felul în care arată podoaba noastră capilară influențează profund modul în care ne percepem, indiferent de vârstă. Există…

Grooming time: 10  produse pentru îngrijirea masculină

Grooming time? Rezistă eroic în zilele de muncă și energizează-te cu cele mai eficiente cosmetice pentru îngrijirea cotidiană….

Dialog DESCHIS despre „INTERZIS”

Patru influenceri din social media au acceptat provocarea de a vorbi deschis despre încălcarea regulilor și despre cum…