A List Magazine ∙ May 29, 2022 ∙ 2 min read

A venit vara și fiecare dintre noi vrea să arate impecabil în vacanța care urmează. Iată câteva proceduri estetice non invazive care ne vor ajuta în realizarea acestui scop.

AVA SHAPE – remodelare corporală

Cine spune că nu poți avea un corp perfect sculptat în doar câteva zile? Cu ajutorul aparatelor de ultimă generație poți slabi localizat chiar și până la 2 cm în circumferință, după o singură ședință de tratament. Cum este posibil? AVA SHAPE este cea mai nouă tehnologie care încorporează radiofrecvență, vacuum continuu, ultrasunete și cavitație, toate într-un singur aparat ultra-eficient în combaterea celulitei și a stratului subcutanat de grăsime. În același timp, această procedură îmbunătățește elasticitatea și tonifierea pielii, dar și linia de contur a corpului. O ședință durează intre 40-60 minute, timp în care se pot lucra diverse zone precum: coapse, abdomen, flancuri, fese sau brațe. Complet sigură și cu rezultate spectaculoase, procedura este disponibilă în cadrul clinicii Beauty Connection (Str. Gen. Andrei Popovici 5 – București, Str Constantin Nottara 6, Cluj-Napoca).

Toate procedurile, dar și ofertele speciale disponibile în acest sezon pot fi găsite pe site: www.beautyconnection.ro

HIFU 3D – lifting facial nechirurgical

Ridurile și liniile fine – un subiect sensibil, dar des întâlnit. Nu ești pregătită să apelezi încă la Botox? Noi avem o veste bună – poți încerca un lifting facial nechirurgical cu HIFU 3D. Hifu 3D este singurul tratament de rejuvenare faciala cu efect imediat. HIFU (High Intensity Focused Ultrasound ) este o procedură medicală anti-aging cu rol de lifting facial.

Tehnologia HIFU are la bază ultrasunetul focusat, folosit pentru regenerarea colagenului. Tratamentul, cunoscut sub numele de neocolageneza, consolidează colagenul existent și stimulează fibroblastele să producă colagen nou pentru piele. Rejuvenarea începe imediat după ședința de terapie și continuă și în săptămânile de după tratament. De asemenea îmbunătățește aspectul porilor largi, lăsând pielea mai elastică, conferă fermitate pielii și ajută la tratamentul cicatricilor post acneice.

Această tehnologie reprezintă o alternativă sigură și nedureroasă la operația de lifting facial, fără anestezie, dureri sau alte complicații.

Tratamentul este recomandat pentru pielea degradată din jurul ochilor, pentru ridurile perioculare, cele ale frunții, zona nasolabială, comisurile bucale, zona gâtului, a decolteului și pentru refacerea ovalului fetei.

Pentru ridurile adânci sunt recomandate 4-6 ședințe, iar pentru cele fine 1-3 ședințe. Rezultatele unei ședințe HIFU se văd imediat și se mențîn aproximativ 4-6 luni!

Complet sigură și cu rezultate spectaculoase, procedura este disponibilă în cadrul clinicii Beauty Connection (Str. Gen. Andrei Popovici 5 – București, Str Constantin Nottara 6, Cluj-Napoca).

 Toate procedurile, dar și ofertele speciale disponibile în acest sezon pot fi găsite pe site: www.beautyconnection.ro

Related Posts

Inamicii tinereții. Cum îi putem combate

Îmbătrânirea este procesul natural, continuu și gradual de schimbare în organism, adică setul de multiple schimbări care apar…

Doctorul din Social Media

La 36 de ani, Alexandra Mircea este cel mai urmărit medic dentist român din social media. Clipurile video…

Interviu Hernan Fígoli:  „Eleganță, feminitate și strălucire, elementele-cheie ale parfumului Far Away Beyond the Moon”

Invitată la lansarea parfumului Far Away Beyond The Moon, influencerul Alexia Eram a stat de vorbă cu Hernan…

Jonathan Dufour, tânărul parfumier care a cucerit-o pe Catherine Deneuve, a lansat un parfum în România

Jonathan Dufour a sosit în România pentru lansarea oficială a Spiritum Paris la Beautik Haute Parfumerie. După ce…

Mezoterapia – când este cel mai bun moment să apelezi la această terapie?

Treptat, pielea își pierde din luminozitate și din elasticitate. Procesul natural de îmbătrânire, dar și expunerea la soare…

În ce culori ne vopsim părul toamna aceasta? Cum sună Cowboy Copper sau Cinnamon Cookie Butter?

Sezonul aceasta se poartă în păr nuanțele de roșcat, în diverse tonuri, mai mult sau mai puțin organice,…

BeWellStore, o idee de business cu acoperire în Europa, devine o nouă posibilitate de tip franciză

BewellStore, unul dintre cei mai versatili furnizori de branduri internaționale de produse cosmetice premium de pe piața națională,…

Victoria Beckham, model pentru prima ei gamă de parfumuri, inspirată de povestea ei de dragoste cu David Beckham

Victoria Beckham este un guru de beauty și de fashion și își întărește statutul prin lansarea primei ei…

Cu vara în păr și în suflet, pășim încet către toamnă. Sfaturi de la specialist

Pentru a avea un păr perfect, este necesar să avem grijă de el, deoarece acesta este adesea expus…

Beauty News: Cu ce se laudă Lady Gaga, Selena Gomez și Kylie Jenner?

Luna septembrie este una dintre cele mai aglomerate luni din an pentru lansările de produse cosmetice. Schimbarea de…