Alina Burlacu ∙ May 28, 2022 ∙ 2 min read

A strălucit anul acesta, la Cannes, pe covorul roșu. Și asta pentru că este una dintre cele mai frumoase femei din lume, fiind adesea comparată cu Sophia Loren. Și este și mamă, iar asta ne face mai curioase: care sunt secretele ei de frumusețe?

După ce a fost văzută la brațul celebrului Gerard Butler, Mădălina Ghenea a devenit și mai invidiată. Însă, indiferent de relațiile cu bărbații, cel mai mult ne interesează cum reușește vedeta să se mențină răvășitoare.

Comparația cu Sophia Loren i-a adus Mădălinei un rol extrem de important pentru cariera de actriță, în pelicula House of Gucci, românca interpretând-o chiar pe faimoasa actriță italiancă. Dar acel film nu a fost sigurul loz norocos.

Actrița româncă a terminat recent filmările pentru trillerul Deep Fear, iar la Cannes a făcut furori.

Nuanțele de auriu și brun ale fardului de pleoape, conturul în liner și buzele (almost) nude au pus în valoare frumusețea ei naturală. Desigur, un eveniment special cere un machiaj special, însă, actrița a mărturisit că nu obișnuiește să se machieze, în viața de zi cu zi.

Deși strălucirea chipului o pune pe seama iubirii, Mădălina a mărturisit pentru oggi.it că face eforturi pentru a avea pielea mereu hidratată, în timpul zilei, şi folosește cremele potrivite pentru corp şi faţă. „Încerc să am grijă de alimentaţia mea, mănânc sănătos şi natural şi beau multă apă. Este foarte important pentru sănătatea părului. Mă distrez, practic sport, merg la sală şi fac plimbări lungi. Nu cred că am secrete speciale, îmi place naturaleţea şi spontaneitatea. În viaţa privată sunt adesea fără machiaj. Dar pe covorul roșu, îmi place să scot ochii în evidenţă cu eyeliner. Cred că mi se potriveşte. Trebuie să ştii să scoţi în evidenţă prin machiaj părţile cele mai frumoase ale feţei şi corpului şi să ascunzi defectele.”

Actrița a răspuns întrebărilor fanilor, pe Instagram, și despre alegerea de a merge la solar sau nu. Răspunsul ei a fost: „Nu merg și nu recomand. Dacă e să recomand ceva e o cremă de protecție solară cu factor de protecție solară. 50 dacă e posibil, chiar și mai mare. Ajută foarte mult să ai un ten curat.”

Foto: hepta.

Related Posts

Rujul perfect pentru nuntă

Indiferent dacă ești mireasa sau ai statutul de invitată, dacă vrei să arăți senzațional în pozele de la…

Vara perfectă pentru noi

Vine vara, bine-mi pare! Nu știm alții cum sunt, dar noi iubim vara, pentru că ziua este lungă…

Safe Zone: sfaturile experților pentru îngrijirea părului, vara

Am apelat, din nou, la sfaturile stiliștilor, nutriționiștilor și dermatologilor pentru a ne asigura că vom avea un…

Sărbătorește viața!

Numărul 1 în Spania, Italia și Portugalia atunci când vine vorba de produsele dermatocosmetice pentru piele și păr,…

Ce preferă pielea ta: autobronzare sau albire?

Cum ai vrea să arate pielea ta? Mai luminoasă și fără pete pigmentare? Sau în nuanța caramelului, dar…

L’Oréal și UNESCO susțin femeile din domeniul cercetării prin lansarea unei noi ediții a programului de burse private L’Oréal – UNESCO „Pentru Femeile din Știință”

L’Oréal România și Comisia Națională a României pentru UNESCO continuă să sprijine și în acest an comunitatea științifică…

Protecție solară în fiecare zi

Radiaţiile UV reprezintă ameninţarea invizibilă de care te poţi proteja, cu încredere, aflând mai multe despre protecţia solară,…

Machiaj și îngrijire a pielii cu Cindy Bruna

Cu origini congoleze și italiene, modelul stabilit la Paris, Cindy Bruna, este una dintre vedetele a căror apariție…

Sharon Stone sau cum să arăți de 40 la 64 de ani

Frumusețea la 60+ ani înseamnă mai mult decât un corp cu proporții de invidiat și un ten fără…

Chef de mers la mare!

Cele 10 minute de expunere zilnică la lumina soarelui sunt recomandate și de medici, dincolo de asta ești…