A List Magazine ∙ May 29, 2022 ∙ 8 min read

Astrologul Anca Stoica ne spune ce ne-au rezervat astrele pentru perioada 30 mai- 5 iunie 2022.

Berbec

Se conturează dialoguri și călătorii pe distanțe scurte în primele zile ale săptămânii. Persoanele din anturajul apropiat te vor căuta în mod special pentru a le oferi sfaturi și soluții pentru situațiile în care sunt implicați. Este bine să fii precaut în vorbe și gesturi, deoarece unii te pot înțelege greșit. Schimbul de informații este benefic pentru toată lumea. Acasă, în familie este forfotă. Se recomandă prudență, deoarece în fundal există conflicte serioase între membrii familiei sau între neamuri. Relaxează-te cu activități de tipul hobby alături de cei dragi. Uneori îți va părea dificil să relaționezi cu alții sau să te implici în activități care presupun efort mental sau fizic concentrat.

Taur

Apar cheltuieli neașteptate în prima parte a săptămânii. Dificil de înțeles imboldurile care te fac să cumperi rapid diverse. Pe de altă parte, este posibil să primești bani, salariul, bonusuri materiale dinspre locul de muncă sau cadouri din partea celor dragi. Fii prudent în privința banilor și bunurilor primite cadou, deoarece în spatele acestor gesturi există interese camuflate bine. Se conturează o nouă etapă financiară. A doua parte a săptămânii îți aduce în preajmă persoanele din anturajul apropiat. Discuții, întâlniri, călătorii pe distanțe scurte, schimb de informații, dar și multe contradicții interesante. Mentalul este foarte activ, existând riscul să obosești sau să spui vrute și nevrute.

Gemeni

Ești în vervă în această săptămână. Primești energie astrală din belșug, astfel încât vei avea senzația că poți schimba multe și mărunte în viața ta. Ar fi bine să privești atent la ceea ce se află în preajma ta, la oamenii alături de care ești implicat în acțiuni diverse. Revizuiește-ți planurile personale și profesionale, gândește-te chiar și la detalii, însă nu forța nota cu absolut nimic. În paralel apar chestiuni financiare, de genul cheltuieli cotidiene, discuții legate de salarizarea de la un loc de muncă sau investiții pe termen lung. Prudență și ferește-te de cheltuieli extravagante și puțin gândite! A doua parte a săptămânii te predispune la dialoguri cu prietenii apropiați și la călătorii de agrement pe distanțe scurte.

Rac

Ai nevoie de introspecție, de singurătate și detașare de tumultul cotidian în prima parte a săptămânii. Se pot accentua oboseala și afecțiunile vechi. Prin metode mai puțin obișnuite vei afla multe informații utile. În a doua parte a săptămânii, te vei simți mai bine, însă nu forța nota. Întreaga perioadă analizată te predispune la vulnerabilități fizice și mentale. Îți sunt potrivite acțiunile ușoare, plăcute, compania celor dragi și de încredere, plimbările în aer liber și pe malul unei ape. Zilele de 1 și 2 Iunie îți aduc o energie dificil de gestionat. Alege prioritățile și evită implicarea în treburile altora. Chestiuni financiare de tipul primirea salariului sau a unor cadouri substanțiale.

Leu

O săptămână în care socializarea și activitățile comune cu ceilalți sunt accentuate. Întâlniri cu persoane oficiale și discuții cu șefi, toate amestecându-se într-un carusel interesant, dar uneori dificil de urmărit și înțeles. Sunt momente bune pentru a te antrena în discuții constructive cu prietenii și cu persoanele din anturajul apropiat. Zilele de 1 și 2 Iunie pot aduce fluctuații ale sănătății, evidențiindu-se afecțiuni vechi. Se recomandă prudență, odihnă, respectarea sfaturilor și terapiilor oferite de specialiști. În plan profesional există conflicte ascunse ce vor ieși la iveală, cel puțin parțial în această săptămână. În weekend te vei simți mai bine, dar nu forța nota.

Fecioara

Ai multe de realizat în segmentul socio-profesional, astfel că zilnic vei fi solicitat mult la locul de muncă. Se deschide o nouă etapă profesională. Imaginea ta în ochii celorlalți se va schimba benefic și de acum încolo mulți vor veni în preajma ta să te susțină sau să te roage să-i ajuți la rândul tău, cu ceea ce au nevoie și le poți oferi. Miercuri și Joi sunt probabile dialoguri furtunoase cu prietenii. Chiar dacă ai drepatate, ceilalți sunt, deocamdată, pe altă lungime de undă. Unii te vor sfătui de bine, însă alții vor depune eforturi să-ți deturneze planurile și relațiile în care ești implicat. În weekend odihnește-te conștient, evită oamenii zgomotoși și activitățile solicitante.

Balanța  

Ești atras de temele filozofice ale vieții în această săptămână. Dorința de elevare sufletească, de a-ți bucura sufletul cu informații spirituale, cu discuții cu persoane deosebite sau de a călători în locuri exotice este mare și chiar ușor de îndeplinit. Învață, studiază, bucură-te de ceea ce se află în jurul tău și privește oamenii cu drag și toleranță. Relațiile profesionale se activează Miercuri și Joi. Sunt probabile discuții zgomotoase, conflicte mai vechi sau mai noi, situații controversate dificil de înțeles pe moment. Evită implicarea în conflicte sau în discuții contradictorii. În ultimele zile ale săptămânii vei fi înconjurat de prieteni deosebiți și bine intenționați.

Scorpion

Săptămâna debutează cu discuții pe teme financiare cu partenerul de viață sau colaboratorii din segmentul profesional. Poate fi vorba despre achitarea unor facturi comune, despre lămurirea unor aspecte privitoare la moșteniri și partaje sau ceva legat de activități profesionale comune care implică bani și bunuri. Este adevărat că lucrurile se vor echilibra la momentul potrivit, însă acum te poate necăji foarte mult fiecare ban cheltuit. Se conturează o nouă etapă financiară, mai ales în ceea ce privește banii și bunurile comune cu alții. Pe 1 și pe 2 Iunie, activitatea mentală se intensifică, astfel că vei avea tendința de a vorbi mult, pe tonuri agresive sau în grabă. Multă forfotă în plan socio-profesional.

Săgetător  

Relațiile cu ceilalți îți atrag atenția în această săptămână. Se conturează o nouă etapă partenerială, atât plan personal, cât și în plan profesional. Cu partenerul de viață sunt posibile discuții legate de latura afectivă a relației care este în declin sau, în funcție de situație, apar neplăceri legate de copii. Pe de altă parte, și relațiile de colaborare sau de afaceri sunt răscolite în aceste zile, existând riscul destrămării definitive a unora. Vor interveni și chestiuni financiare comune cu alții, de tipul achitarea unor datorii, facturi sau rezolvarea unor acte referitoare la bani și bunuri folosite și administrate în comun cu alții. La finalul săptămânii sunt potrivite activitățile culturale.

Capricorn  

În prima parte a săptămânii ai multe de făcut la serviciu, însă și acasă în plan personal este nevoie să te ocupi de treburile de rutină ale casei sau ale membrilor familiei. Nemulțumirile sufletești îți afectează sănătatea și randamentul în plan profesional, deci fii prudent și detașează-te rapid de situațiile neplăcute. La serviciu se deschide o nouă etapă, fie prin apariția unor sarcini de lucru noi, fie îți schimbi locul de muncă. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că sunt posibile oboseala și accentuarea unor afecțiuni vechi. Relațiile parteneriale se vor evidenția destul de vehement pe 1 și pe 2 Iunie. La sfârșitul săptămânii apar cheltuieli.

Vărsător  

Relațiile sentimentale sunt răscolite în prima parte a săptămânii. De la felul în care gândești, te exprimi, te manifești față de cei dragi, aceștia te pot interpreta greșit și de aici se poate declanșa un șir lung de situații neplăcute. Se deschide o nouă etapă sentimentală. De mare folos ți-ar fi o excursie în natură sau niște activități specifice unui hobby. La serviciu vei avea multe de făcut și în regim urgent. Concentrează-te pe priorități și evită discuțiile contradictorii cu șefii sau colegii. Sănătatea este vulnerabilă. Dozează-ți eforturile și îngrijește-te! Finalul săptămânii aduce discuții și acțiuni parteneriale.

Pești  

Segmentul domestic îți ocupă o bună parte din această săptămână. Treburile gospodărești le vei putea desfășura mai ușor alături de membrii familiei. Discuțiile aprinse vor fi frecvente pe teme casnice, însă cu atenție vei reuși să aplanezi orice diferend. Se conturează o nouă etapă domestică. Intră în discuție și schimbările locative sau vânzarea-achiziționarea unor bunuri patrimoniale. Miercuri și Joi se conturează dialoguri aprinse cu persoana iubită sau cu copiii, după caz. O relație sentimentală se poate finaliza. Ceva sau cineva din segmentul domestic, familial poate răscoli mult segmentul sentimental. La sfârșitul săptămânii vei avea nevoie de odihnă.

TEXT de ASTROLOG ANCA STOICA

Related Posts

Vezi ce cameră de hotel a cerut Lenny Kravitz pentru concertul de la UNTOLD. Ce cameră de hotel a cerut Lenny Kravitz pentru concertul din România

Lenny Kravitz, legendarul rocker cunoscut pentru hiturile atemporale și fizicul său impecabil, este de mult timp un susținător…

Ce ținute au purtat vedetele la Gala Verii Saint-Tropez

Pornind de la succesul galelor de vară anterioare, ce au avut loc în Sardinia și Capri, Gala One…

Serialul „IN VOGUE: ANII ’90”, cu Anna Wintour și multe alte personalități, vine la DISNEY+

Serialul „IN VOGUE: ANII ’90”, cu Anna Wintour și mute alte personalități, vine la DISNEY+ Disney+ anunță premiera…

Laura Lăzărescu, CEO la ECHO School: «Am înțeles, în sfârșit, ce înseamnă sintagma „the sky is the limit”»

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…

Noua teorie a emoțiilor: Emoțiile sunt create, nu declanșate

Ce ne arată noua știință despre cum iau naștere emoțiile? Ne spune psihologul și psihoterapeutul relațional Gáspár György….

Blake Lively, apariție surprinzătoare la premiera „Deadpool & Wolverine”

Actrița a avut o apariție de senzație la premiera „Deadpool & Wolverine” din New York City. Soția lui…

Dua Lipa, pe cale să devină una dintre cele mai bogate celebrități din Marea Britanie

Cu un câștig de 1 milion de lire sterline pe săptămână, Dua Lipa este pe cale să devină…

Vedete la Jocurile Olimpice de la Paris (2024)

Salma Hayek, Snoop Dogg, Priyanka Chopra Jonas, Lady Gaga și Ryan Reynolds sunt doar câțiva dintre fanii olimpici…

Cele mai longevive cupluri de la Hollywood

În timp ce pentru majoritatea cuplurilor de la Hollywood, dragostea durează maxim trei ani, pentru câțiva norocoși iubirea…

Reddysh a.k.a Irina Simion, creatoare de conținut de gaming: „Am construit o comunitate internațională foarte frumoasă datorită pasiunii mele pentru gaming.”

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…