Alina Burlacu ∙ November 2, 2023 ∙ 3 min read

Chiar dacă încă nu sunt la noi toate inovațiile din industria cosmetică și cea de wellness, accesul la informații și shoppingul online elimină orice distanță. Where there is a will there is a way! Să vedem cu ce gadgeturi revoluționare se laudă producătorii de beauty în 2023.

Lyma Laser, colagen generat acasă

În timp ce examina un bărbat de 62 de ani al cărui genunchi a fost tratat cu terapie cu laser de nivel scăzut pentru a reconstrui cartilajul, Paul Clayton, directorul științific al Lyma, a observat că pielea genunchiului părea cu 20 de ani mai tânără. Observația a dus la crearea laserului portabil Lyma Laser, care poate fi folosit pe față sau pe corp, acasă. Terapia durează 15 minute pe zi și rezultatele sunt vizibile în cazul cicatricilor, rozaceei și a ridurilor. Laserul de 500 de miliwați stimulează pielea pentru a produce mai mult colagen. Laserul de calitate clinică este aprobat de FDA pentru utilizare la domiciliu. Îl găsești pe lyma.life/laser/.

Box inteligent cu Bhout Bag

Primul sac de box cu inteligență artificială are senzori și o cameră 3D poate măsura acuratețea, puterea, viteza și tehnica fiecărei lovituri, în mai puțin de 250 de milisecunde. Sacul vine cu o aplicație care folosește acele date pentru a crea o experiență de antrenament personalizată. În plus, nu vei avea senzația unui antrenament solo pentru că pugiliștii pot concura virtual, în timp real, și în curând vor putea câștiga credite „JAB$” pentru a le schimba pe premii. Ideea, spune fondatorul și CEO-ul Mauro Frota, este de a transforma într-un joc antrenamentul de box.

Plasturele Mad Rabbit

După realizarea unui tatuaj, zona poate fi expusă infecțiilor și reacțiilor alergice, iar procesul de vindecare poate implica un disconfort. În plus tratamentul obișnuit al vaselinei poate crea cruste care ar putea afecta cerneala. Creat pentru o vindecare mai rapidă și mai sigură, plasturele pentru repararea tatuajului Mad Rabbit este fabricat din hidrogel pe bază de apă, substanță care menține tatuajul hidratat (minimizând pierderea de cerneală), elimină reacțiile alergice la latex și oferă o rezistență UV de 99,8% pentru a-ți proteja tatuajul de soare. Îl găsești pe Mad Rabbit.

Monitor de ritm cardiac COROS

Pentru cei care aleargă, un dispozitiv care să măsoare frecvența cardiacă este și, deci, efortul depus în timpul exercițiulu. Față de senzorii optici de la încheietura mâinii, care pot fi perturbați de inclusiv de vreme, sau dispozitivle aplicate de piept, adesea incomode, banda de braț COROS pare a fi o soluție mai bună. Dispozitivul este compatibil Bluetooth. Îl găsești pe Amazon.

Salteaua pliabilă Stakt Mat

Concepută de Millie Blumka și Taylor Borenstein, salteaua pliabilă Stakt Mat are câteva beneficii suplimentare față de covorașele de yoga obișnuite. De exemplu, Stakt Mat este de două ori mai groasă decât covorașul mediu de yoga, are două fețe, este pliabilă în cinci panouri, însă pe lângă ușurința de a o strânge, aceasta aduce beneficii în unele exerciții, de exemplu oferă o amortizare suplimentară a cotului pentru exercițiliu numit scândura. O găsești pe Amazon.

Foto: pexels.com

Related Posts

Scoate aceste apucături din rutina ta! 10 obiceiuri care îți distrug părul

Vrei un păr sănătos și strălucitor? Ține minte aceste zece obiceiuri nesănătoase, dar destul de comune, pe care…

Rita Ora, apariție spectaculoasă la British Fashion Awards 2023

Rita Ora a uimit audiența cu un accesoriu neobișnuit: un șirag de țepi argintii atașați de spatele cântăreței….

X-MAS IS HERE: 15 ediții speciale și cadouri de neuitat

Retrăiește bucuria cu un machiaj luminos, plin de culoare și învăluie-ți corpul în esențele parfumate din seturile în…

7 supermodele care au lansat propriile linii de cosmetice

Să fii imaginea unui produs cosmetic a rivalizat la un moment dat cu să ai propria linie de…

Dăruiește încredere cu fiecare cadou AVON: produse de skincare, parfumuri și make-up în seturi exclusive

Bucuria de a oferi și de a primi cadouri este întotdeauna specială, iar când vine vorba de a…

FRANCIZA THAIco SPA – un business de succes

THAIco SPA, lider al pieței serviciilor SPA de lux din România revoluționează prin intermediul programului Wellbeing at Work,…

Tried & tested: epilarea definitivă la Beauty Connection

Fie că ai încercat deja diverse metode de epilare, fie că ești abia la început de drum, ce…

Lecție de automachiaj cu Tania Cozma, la A List

Azi a fost zi de răsfăț la A List și asta pentru că ne-am bucurat de o sesiune…

Vin Sărbătorile! Ce manichiură alegem?

Manichiurile creative vor aduce întotdeauna un plus de bucurie, mai ales în sezonul rece. Ești cu gândul la…

Beyoncé, o spectaculoasă Barbie blondă în rochie Versace

Beyoncé a apărut la avanpremiera americană a filmului Renaissance: A Film by Beyoncé cu un look spectaculos. La…