Să prinzi părul în coadă, atunci când nu ai timp să petreci prea mult timp în fața oglinzii, poate fi o opțiune, dar nu este și cea mai drăguță și, cu siguranță, nu te face să se simți frumoasă. E un gest practic și cam atât. Ce-ar fi să petreci 5 secunde sau 5 minute (maxim!) pentru a crea o coafură șic, fără prea mult efort, dar care să arate super. Nu uita că un aspect neîngrijit al coafurii te poate face să pari chiar și cu 10 ani mai înaintată în vârstă.

Dacă masca îți limitează opțiunile pentru machiaj, aceasta nu te împiedică cu nimic să obții coafuri care să arate bine.

Gata cu vorba, fii atentă la următoarele tutoriale pe care le-am descoperit pe Youtube, cu stylinguri ușor de făcut chiar și pentru părul rebel sau pentru începătoare.

Și, cel mai important, cu aceste coafuri vei fi la zi cu stylingurile descoperite, în acest sezon, pe catwalk.

Pony Tail

Părul prins cu elasticul este abia începutul unei cozi care ar putea să arate bine. Ai în acest video 3 exemple despre cum poți să transformi o coadă plictisitoare, într-un super styling.

Perle și alte agrafe șic

În acest sezon, perlele sunt accesoriile-vedete ale coafurilor. Un mod extrem de simplu și de spectaculos de a pune în valoare părul. Tot ce trebuie să faci este să dai un pic de textură și volum părului. Iată cum poate să arate!

Cocurile lejere

Cocurile create la baza gâtului sunt o opțiune grozavă atât pentru părul lung (și greu), cât și pentru cel mediu (insuficient de lung pentru a fi fixat în vârful capului). Așadar, varianta simplă, dar nu și cea plictisitoare!

Breton împletit

Dacă îți dorești să eliberezi fruntea și părțile laterale, una dintre alegerile pe care le poți face este bretonul împletit. Ai explicațiile în acest tutorial, pas cu pas, pentru începători.

Space Buns

Dacă vrei să adaugi un pic de fun stylingului, alege space buns. Age is just a number!

Boho Style

Ți-e dor de vară, de festivaluri, de relaxare și de plimbări în soare? Stylingurile boho sunt jucăușe și te fac să visezi cu ochii deschiși. Încearcă-le!

Foto: Hepta.

Related Posts