Monica Cismaru ∙ August 29, 2023 ∙ 3 min read

Unul dintre cei mai buni tenismeni ai lumii, spaniolul Rafael Nadal, și soția lui, Maria Perello, se bucură de acum înainte de propriile lor parfumuri, semnate de celebra casă Henry Jacques.

Casa de parfumuri Henry Jacques a fost înființată de Henry Cremona cu scopul de a crea parfumuri personalizate, care să redea personalitatea, emoțiile și amintirile celui pentru care au fost concepute. un secol mai târziu, casa de parfumuri și-a extins activitatea și creează parfumuri la scară largă, dar și-a menținut principiile creative artizanale.

Inițial, tenismenul Rafael Nadal împreună cu soția lui, Maria Perello, au abordat casa Henry Jacques pentru a-și crea propriile lor arome, dar, în procesul conceptual de a mixa note și de a identifica arome-cheie, cei doi și-au dat seama că vor să împărtășească și cu restul lumii esențele lor preferate. Astfel, cuplul Nadal-Perello a lansat parfumurile cuprinse sub numele de “In All Intimacy”.

rafael nadal maria perello
Rafael Nadal și Maria Perello

Maria Perello detaliază ce a inspirat-o pe ea și pe soțul ei să creeze cele două parfumuri și cum a evoluat relația ei cu parfumurile de-a lungul timpului.

”Parfumul meu se numește simplu Maria Perello. am vrut să creez un parfum care să miroasă a fericire și m-au inspirat amintirile mele plăcute. Este ușor, dar de neuitat, proaspăt, dar sofisticat, delicat, dar suficient de puternicîncât să reziste întreaga zi, fără să fie însă copleșitor. Am vrut, de asemenea, să-i ofer o notă de eleganță și de tinerețe.

Inițial, Rafael a vrut să aibă propriul lui parfum personalizat, dar, după ce a început acest proces, a descoperit două direcții și și-a dat seama că ambele îi reflectau personalitatea. Ambele parfumuri corespund perfect stilului lui de viață. Rafael Nadal No.1 este fresh, ușor, ideal pentru meciuri, iar No. 2 este mai îndrăzneț, mai puternic și îl poartă în afara terenului de tenis.

Toate cele trei parfumuri sunt inspirate din atmosfera mediteraneană și din Mallorca, locul pe care Rafael și cu mine îl numim acasă și care este aproape de sufletul nostru. Adorăm notele proaspete și calde care ne amintesc de casă.

Parfumurile au fost întotdeauna importante pentru mine. Sunt parte din rutina mea de zi cu zi și nu ies niciodată din casă fără parfum, am impresia că-mi lipsește ceva. Parfumul potrivit îți poate oferi doza necesară de încredere în tine. Am tendința de a purta același parfum o perioadă lungă de timp, dar, sinceră să fiu, n-am fost niciodată pe deplin mulțumită de parfumurile pe care le-am purtat până acum, am simțit că nu mă reprezintă în totalitate. De aceea sunt atât de fericită să am un parfum personalizat Henry Jacques.

Mă simt foarte confortabil când îl port, mă face să mă simt elegantă și, cel mai important, ma înveselește, spune Maria Perello.

Foto: Hepta, Henry Jacques

Related Posts

Frumusețea prin ochii medicului Elena Martin

Cum arată frumusețea, dar și cele mai reușite intervenții estetice? Și cum arată viața unui medic-femeie, atunci când…

Summer Mood: 5 coafuri de festival și produsele de styling ale verii

În plin sezon de concerte, găsește aici inspirația pentru coafurile de festival cu care să experimentezi noi lookuri….

Summer Must Haves: 10 produse de protecție solară (chiar și pentru păr)

Poate că auzi destul de des, în sezonul cald, că este bine să aplici protecție solară pe piele….

Sofia Vergara, adepta intervențiilor estetice de orice fel

Sofia Vergara a vorbit recent despre operațiile estetice și despre tratamentele de înfrumusețare și a subliniat că e…

Shania Twain: „Nu mi-e frică de îmbătrânire!”

Cântăreața country-pop Shania Twain s-a îmbăcat cu trecerea anilor și la 58 de ani susține că nu îi…

HAIR TIPS: 9 soluții împotriva vârfurilor despicate

Despre problema vârfurilor despicate este întrebat fiecare hairstylist profesionist. Și, de cele mai multe ori, răspunsul cel mai…

Top 5 produse esențiale pentru vară

Vara, rutina ta de îngrijire trebuie să fie la fel de atent pregătită ca și bagajul pentru concediu….

Long Hair Trend: tunsoarea clepsidră

Părul lung are o singură regulă de urmat atunci când vine vara, și anume să fie eliberat de…

Cindy Crawford, secrete de frumusețe la 58 de ani

La 58 de ani, Cindy Crawford încă are atuurile unui model de succes și este una dintre puținele…

New look: Jessica Biel. Tunsoarea aleasă de actriță pentru această vară

Jessica Biel s-a pregătit de vară cu un look fresh. Actrița a renunțat la părul ei lung, ondulat,…