Monica Cismaru ∙ October 10, 2022 ∙ 3 min read

Rafael Nadal (36 de ani) a devenit pentru prima dată tată. Soția lui, Mery Perello, a născut un băiețel la o maternitate privată din Palma de Mallorca.

S-a aflat despre cuplu că așteaptă un copil în luna iunie a acestui an, iar nașterea fiului lui Rafael și a lui Mery a avut loc la o maternitate privată din orașul spaniol, în cea de-a 37-a săptămână de sarcină.

rafael nadal
Mery Perello

O sursă citată de presa spaniolă a menționat că atât mama cât și copilul se simt bine. ”Nașterea avut loc la o clinică privată de pe insulă, unde Mery a trebuit să rămână internată și să se refacă în ultimele săptămâni”, mai spune sursa.

Rafael Nadal și Mery Perello sunt împreună de 17 ani și au anunțat ofical că așteaptă un copil în luna iunie. Se pare că numele ales de părinți pentru fiul lor este Sebastia, numele pe care îl poartă atât tatăl lui Rafael cât și străbunicul lui.

rafael nadal

Rafael și Mery s-au căsătorit în 2019 în Mallorca, după 14 ani de relație. Mery a fost angajată în industria de asigurări și s-a aflat în centrul atenției presei spaniole în ultimele săptămâni, lucru ce s-a amplificat mai ales după ce Nadal s-a retras de la Cupa Laver invocând motive personale, dupa ce a participat la meciul de retragere al colegului lui, Roger Federer. Se pare că Mery ar fi fost internată încă din august la clinca privată, din a 31-a săptămână de sarcină, pentru a fi ținută sub observație și pentru a elimina orice risc.

Sora lui Nadal, Meribel Nadal, a făcut o scurtă declarație pentru presă în cursul zilei de marți, la un eveniment caritabil, când a spus că Mery se simte foarte bine după naștere.

”Dacă totul decurge bine, voi fi tată. Nu sunt obișnuit să vorbesc despre viața mea personală. Ducem o viață liniștita, departe de lumina reflectoarelor. Nu cred că viața mea o să se schimbe prea mult odată ce copilul va veni pe lume”, a spus tenismentul când a anunțat că soția lui e însărcinată.

Mery, alintată cu numele de Xisca, a renunțat la jobul ei din asigurări pentru a ocupa funcția de manager de proiect pentru fundația Rafael Nadal, organziație fondată în urmă cu mai mult de zece ani. Mery este o persoana foarte retrasă și a preferat întotdeauna să stea în umbra soțului ei.

Foto: Hepta

Related Posts

Vezi ce cameră de hotel a cerut Lenny Kravitz pentru concertul de la UNTOLD. Ce cameră de hotel a cerut Lenny Kravitz pentru concertul din România

Lenny Kravitz, legendarul rocker cunoscut pentru hiturile atemporale și fizicul său impecabil, este de mult timp un susținător…

Ce ținute au purtat vedetele la Gala Verii Saint-Tropez

Pornind de la succesul galelor de vară anterioare, ce au avut loc în Sardinia și Capri, Gala One…

Serialul „IN VOGUE: ANII ’90”, cu Anna Wintour și multe alte personalități, vine la DISNEY+

Serialul „IN VOGUE: ANII ’90”, cu Anna Wintour și mute alte personalități, vine la DISNEY+ Disney+ anunță premiera…

Laura Lăzărescu, CEO la ECHO School: «Am înțeles, în sfârșit, ce înseamnă sintagma „the sky is the limit”»

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…

Noua teorie a emoțiilor: Emoțiile sunt create, nu declanșate

Ce ne arată noua știință despre cum iau naștere emoțiile? Ne spune psihologul și psihoterapeutul relațional Gáspár György….

Blake Lively, apariție surprinzătoare la premiera „Deadpool & Wolverine”

Actrița a avut o apariție de senzație la premiera „Deadpool & Wolverine” din New York City. Soția lui…

Dua Lipa, pe cale să devină una dintre cele mai bogate celebrități din Marea Britanie

Cu un câștig de 1 milion de lire sterline pe săptămână, Dua Lipa este pe cale să devină…

Vedete la Jocurile Olimpice de la Paris (2024)

Salma Hayek, Snoop Dogg, Priyanka Chopra Jonas, Lady Gaga și Ryan Reynolds sunt doar câțiva dintre fanii olimpici…

Cele mai longevive cupluri de la Hollywood

În timp ce pentru majoritatea cuplurilor de la Hollywood, dragostea durează maxim trei ani, pentru câțiva norocoși iubirea…

Reddysh a.k.a Irina Simion, creatoare de conținut de gaming: „Am construit o comunitate internațională foarte frumoasă datorită pasiunii mele pentru gaming.”

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…