Alina Burlacu ∙ March 29, 2022 ∙ 4 min read

Esențe noi care ne transpun în livezi înflorite, în patiserii înmiresmate sau în teritorii exotice și-au făcut apariția în magazinele de specialitate. Te invit acum la un tur virtual cu parfumuri feminine, minunate, spectaculoase.

Sunset Hour, Goldfield & Banks, 100 ml, 750 lei (rosamundiperfumery.com)

Cu un debut încărcat de fructe zemoase, Sunset Hour surprinde cu notele de pară, mandarină, piersică australiană și rubarbă. În inima de iasomie își fac loc alte esențe gurmande, exotice de mango verde, ghimbir, nucă de cocos, piersică australiană și piper verde.

Pe final, santalul oferă accentele lemnoase care se suprapune pe o bază de vanilie. Un apus de soare în Oceanul Indian, o briză ușoară ce aduce aroma densă a fructelor și a esențelorr gurmande și senzuale sunt prima călătorie olfactivă în care te invit în această primăvară.

Girl of Now Lovely, Elie Saab, EDP, 90 ml, 250 lei

Un nou mix de flori și fructe, Girl of Now Lovely exprimă feminitate, tandrețe, seducție. În debut, te poți delecta cu un mix de fructe zemoase și fistic. Urmează aroma incitantă de flori de portocal, migdale și flori de magnolie.

Baza parfumului este creată din esențe de paciuli exotic, cashmeran și lapte de migdale, a cărui delicatețe îi conferă tandrețea. Aroma boabelor de tonka îi adaugă parfumului o doză intensă de feminitate.

N°1 De Chanel L’Eau Rouge Revitalizing Fragrance Mist (Chanel Espace Beaute în Băneasa Shopping City)

Camelia, emblematica floare Chanel, se află în centrul unei noi generații de produse pentru îngrijirea pielii, machiaj și parfum. Noua esență inspirată de camelia roșie N°1 De Chanel L’Eau Rouge Revitalizing Fragrance Mist înseamnă energie și prospețime.

Parfumierul Olivier Polge a creat un buchet floral inedit, singular, în care vei regăsi și alte flori emblematice ale casei Chanel: iasomie, floare de portocal, trandafir.

The Paintings of Palazzo Reale, Trussardi, EDP, 100 ml, 665 lei (marionnaud.ro)

Colecția La Vie di Milano de la Trussardi intră și în bucătăria milaneză populară cu esența The Paintings of Palazzo Reale.

Ideea parfumierului Pierre-Costantin Guéros a fost de a recrea aroma preparatului delicios din orez și lapte. Cu toate acestea, The Paintings of Palazzo Reale aparține familiei lemnoase și condimentate, îndepărtându-se de sfera notelor gurmande, așa cum ne-am fi așteptat, datorită notei de lapte de migdale.

Compoziția se deschide cu note de curmale și prune, alături de un accent picant de ulei de piper Timut. În inima parfumului, vei descoperi ulei balsamic de Gurjun (o rășină din trunchiul unei plante asiatice) și ulei esențial de miere, ulei de cardamom și ulei de migdale. Finalul reprezintă o alternare între uleiul de olibanum, uleiul de patchuli și vanilia de Bourbon, sigilate prin acordul intens de Oud.

Coach Wild Rose, Coach, 50 ml, 389 lei 

Flori sălbatice pe pajiști nesfârșite sunt sursa de inspirație pentru noua esență Coach Wild Rose. Parfumul delicat, dar îndrăzneț, se deschide cu arome de coacăze roșii suculente și bergamotă însorită, condimentată.

Urmează trandafiri delicați și iasomie de  Sambac, așezați pe mușchi și boabe de tonka.

Foto: Hepta, PR.

Related Posts

Cate Blanchett: 3 secrete ale tenului luminos

Cate Blanchett strălucește la fiecare apariție pe covorul roșu. Iar asta ne-a făcut curioase în legătură cu secretele…

Pleasing, Harry Styles și Marco Ribeiro, la Săptămâna Modei de la Paris

Pleasing, brandul de frumusețe creat de Harry Styles, a lansat primele produse de machiaj, în colaborare cu designerul…

Soluții pentru îngrijirea pielii sensibile

Confortul urban implică un risc pe care e posibil să îl fi ignorat până acum: poluarea din case,…

6 terapii pentru joburi sedentare

Persoanele care au joburi sedentare sau care stau prea mult în picioare și au prea puține momente de…

5 motive să aplici baza pentru manichiură

Culoarea este importantă, dar primul strat, cel de bază, este absolut necesar dacă vrei o manichiură rezistentă și…

Echilibru în îngrijirea pielii: 12 produse esențiale

Înconjurate de tentații sau aglomerate de prea multe sarcini de îndeplinit, reușim, cu greu, să menținem un echilibru…

Pe plajele internaționale: to bronze or NOT to bronze?

Chiar dacă la noi vara s-a sfârșit, plajele internaționale ne așteaptă. Cu atât de multă libertate de mișcare…

Păr frumos, încredere deplină

Felul în care arată podoaba noastră capilară influențează profund modul în care ne percepem, indiferent de vârstă. Există…

Grooming time: 10  produse pentru îngrijirea masculină

Grooming time? Rezistă eroic în zilele de muncă și energizează-te cu cele mai eficiente cosmetice pentru îngrijirea cotidiană….

Dialog DESCHIS despre „INTERZIS”

Patru influenceri din social media au acceptat provocarea de a vorbi deschis despre încălcarea regulilor și despre cum…