Monica Cismaru ∙ March 29, 2022 ∙ 3 min read
Will Smith, actorul care a câștigat Oscarul pentru Cel mai bun actor în rol principal datorită filmului ”King Richard” și-a cerut scuze în mod public la 24 de ore după ce l-a pălmuit pe colegul său de breaslă, Chris Rock, din cauză că acesta a făcut o glumă la adresa soției lui Smith, Jada Pinkett Smith.

După ce a glumit pe seama lookului al Jadei Pinkett Smith, care e rasă pe cap, Will Smith a năvălit pe scenă și l-a plesnit cu putere pe Rock, care a rămas pe moment fără cuvinte după gestul agresiv. La câteva zeci de minte, Will Smith a urcat din nou pe scena Oscarurilor pentru a-și ridica trofeul pentru Cel mai bun actor în rol principal, ocazie cu care și-a cerut scuze față de Academia Americană de Film și față de colegii săi nominalizați, dar nu și față de victima sa principală, comediantul Chris Rock.

will smith palma

Academia Americană de Film n-a lut încă nicio măsura fermă față de gestul lui Will Smith, dar a condamnat atitudinea sa violentă și rămâne să decidă ce măsuri va lua în legătură cu prezența la galele viitoare și cu trofeul lui Smith, deoarece s-a pus chiar problema ca actorului să i se retragă premiul.

La 24 de ore de la incident, Will Smith a revenit cu scuze față de Chris Rock și a spus că a avut un comportament inacceptabil și că se simte foarte prost din cauza felului în care a reacționat.

will smith palma

Actorul în vârstă de 53 de ani a scris o postare pe Instagram în care își scuză acțiunile necugetate, care au șocat audiența.

”Violența, în orice formă, este otrăvitoare șsi distructivă. Comportamentul meu din seara premiilor Academiei Americane de Film a fost inacceptabil și nu are nicio scuză. Faptul că se fac glume pe seama mea face parte din meserie, dar o glumă la adresa stării medicale a Jadei (n. r. care suferă de alopecie, o boală care cauzează pierderea părului) a fost prea mult pentru mine și am avut o reacție emoțională.

Aș vrea să-mi cer scuze în mod public față de tine, Chris. Am depășit orice limită și am greșit. Sunt stânjenit de acțiunile mele, care nu reflectă omul care aș vrea să fiu. Nu există scuze pentru violență într-o lume bazată pe dragoste și pe bunătate.”

Will Smith și-a cerut mai departe iertare și față de familia Williams- surorile Serena și Venus și față de tatăl lor, Richard, pe care îl interpretează în filmul pentru care a primit un Oscar.

Chris Rock n-a avut încă nicio reacție față de scuzele lui Will Smith.

Foto: Hepta

Related Posts

Interviu: Inteligența artificială în dialog cu Iulia Ionescu

De această dată, Iulia Ionescu, realizatoarea celei mai urmărite emisiune de tehnologie din România, a stat de vorbă…

Ce filme și seriale vedem în decembrie pe platformele de streaming

Cel mai bun plan pentru decembrie? Filme bune, seriale noi, ciocolată caldă, lumânări parfumate, zăpadă, turtă dulce și…

Horoscopul lunii decembrie 2023

Astrologul Anca Stoica ne prezintă previziunile astrale pentru luna decembrie 2023. Capricornii acordă timp relaxării, iar Taurii se…

Vacanța de vis, așa cum o vede echipa A List

La ce visează fetele din redacția A List Magazine pentru ziua când bugetul de călătorie va fi fără…

Bucură-te împreună cu întreaga familie, în mini-vacanța de 1 Decembrie, de super filme și seriale de la Disney+!

Începutul lunii decembrie reprezintă startul perioadei festive, când totul este îmbrăcat în sărbătoare, când poveștile magice și decorurile…

Jennifer Lopez își lansează un nou album după o pauză de zece ani

La o distanță de zece ani de la lansarea ultimului ei album, Jennifer Lopez revine în peisajul muzical…

Heidi Klum și Leni, mamă și fiică, în lenjerie intimă festivă

Heidi Klum (50 de ani) și fiica e în vârstă de 19 ani, Leni, revin cu noi imagini…

Cele mai bune destinații de Revelion din Europa. Tu unde petreci noaptea dintre ani?

Vrei să începi un an nou, într-un loc cu totul și cu totul nou? Îți prezentăm lista cu…

Rămâi în formă peste iarnă! Iată 5 obiceiuri care duc la creșterea în greutate în sezonul rece

Iată care sunt lucrurile pe care ar trebui să le eviți pentru a nu câștiga în greutate peste…

S-a deschis oficial expoziția-manifest Monica Lovinescu, ”Vocea care ni s-a dat”

Expoziția „Monica Lovinescu.Vocea care ni s-a dat”, creată pentru a celebra 100 de ani de la nașterea celei…