A List Magazine ∙ October 21, 2021 ∙ 3 min read

L'Oréal România Scoala de Beauty Vlogging

L’Oréal România lansează cea de-a opta ediție a Școlii de Beauty Vlogging, singurul proiect educațional adresat dezvoltării noilor vloggeri pasionați de beauty din România. Candidații se pot înscrie până pe 25 octombrie inclusiv, pe platforma beautyvloggingschool.loreal.ro. Dintre candidații înscriși, vom selecta maximum 32 de participanți.

Ediția 2021 le aduce cursanților informații valoroase despre branding personal, construirea unei comunități educate, care le oferă consumatorilor informații corecte, relevante și utile despre frumusețe, și despre ancorarea comportamentelor în valori și principii responsabile. Sesiunile dedicate sfaturilor de îngrijire personală și înfrumusețare, cât și cele tehnice, le vor pune la dispoziție uneltele necesare pentru a crea conținut de calitate, le vor explica pașii teoretici și le vor oferi cursanților demonstrații de aplicabilitate.

L'Oréal România Scoala de Beauty Vlogging

Prin intermediul proiectului Beauty Vlogging School, L’Oréal România se angajează să susțină dezvoltarea unor surse avizate, care să transmită informații corecte, utile și cu un impact pozitiv în comunitatea din care fac parte.

 

Profesorii noștri, cu cariere locale și internaționale, sunt extrem de nerăbdători și pregătiți să transmită mai departe din bagajul vast de cunoștințe. Participanții vor afla de la ei cum să realizeze o fotografie de efect, ce tehnici de filmare există în vlogging, moduri în care își pot consolida și promova imaginea pe rețelele sociale, cum să devină creativi prin machiaj, care sunt produsele potrivite pielii lor și multe alte trucuri și insight-uri valoroase.

L'Oréal România Scoala de Beauty Vlogging

Ce spun foștii participanți:

Beauty Vlogging School m-a făcut să privesc cu alți ochi fiecare mesaj din online și fiecare produs, indiferent de categoria din care face parte. Mi-a dovedit încă o dată că lucrurile frumoase sunt rezultatul muncii unor echipe bine închegate.”

Experiența mi-a dat acel „brânci” de care aveam nevoie pentru a încerca lucruri noi. Este un proiect deosebit și sunt recunoscătoare că am putut fi o mică parte din el!”

O experiență minunată și o oportunitate de networking excelentă. Mi-a plăcut mult și nu am cuvinte să exprim suficient toată aprecierea pentru acest program.”

Am învățat multe despre mine, despre oameni, despre online, despre diferite departamente din diferite domenii și despre viață în general. A fost o experiență minunată.”

L'Oréal România Scoala de Beauty Vlogging

Cum te înscrii la ediția 2021

Participanții se pot înscrie la cea de-a opta ediție a Școlii de Beauty Vlogging până pe 25 octombrie inclusiv, pe platforma online beautyvloggingschool.loreal.ro, urmând pașii de mai jos:

Candidații trebuie să încarce pe canalul lor de YouTube, în mod public, un scurt video (minimum treizeci secunde – maximum un minut și jumătate) în care să ne povestească despre cum au descoperit că vor să fie content creators și ce îi determină să își dezvolte pasiunea.

Cel de-al doilea pas este să denumească video-ul „Înscriere L’Oréal Beauty Vlogging School 2021 – username-ul lor folosit în Social Media”.

În continuare, ei trebuie să acceseze link-ul următor: https://forms.office.com/r/ZF72LBswgS și să completeze formularul cu datele solicitate, alături de link-ul video-ului realizat.

Mai multe detalii sunt disponibile în Regulamentul de pe website.

 

Premiile ediției 2021

Pe lângă informațiile valoroase, L’Oréal România și partenerii acestei ediții le-au pregătit participanților o serie de premii la care pot ajunge cu ajutorul punctelor obținute în urma activității lor în școală! Câștigătorul Beauty Vlogging School 2021 va primi MARELE PREMIU: un smartphone Samsung Galaxy Z Flip3 5G, un interviu/ un articol în Alist Magazine și multe produse ale grupului L’Oréal.

Iar toți cei selectați să ia parte la cursurile școlii vor primi câte un kit suport de cursuri cu produse de îngrijire şi înfrumuseţare ale brandurilor Mixa, Garnier, CeraVe, La Roche Posay, Vichy, Kiehl’s, Lancôme, L’Oréal Paris, Maybelline New York.

Related Posts

Cum scăpam de celulită? Ne spune Cori Grămescu, nutriționist și instructor de pilates

Studiile arată că peste 90% dintre femei cred că celulita și pielea neuniformă este o problemă majoră de…

Christina Aguilera, cu aproape 20 de kilograme mai slabă

Criticată pentru fluctuațiile ei în greutate, Christina Aguilera a revenit pe scenă cu aproape 20 de kilograme mai…

Arată-i că-l iubești: 11 noutăți cosmetice pentru o relație ca în prima zi

Alege ce produse cosmetice i se potrivesc cel mai bine partenerului tău, dintre toate noutățile primăverii. Arată-i că-l…

Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria, prietene pe covorul roșu

Cele două ambasadoare L’Oréal Paris, Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria s-au reîntâlnit pe covorul roșu, la cea…

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Tom Hardy, cel mai nou ambasador al Jo Malone London

Celebru pentru rolurile sale din filmele de acțiune, actorul Tom Hardy a devenit cel mai recent ambasador al…

Bella Hadid își lansează propriile ei parfumuri- Ôrəbella

Bella Hadid (27 de ani) a dispărut pentru o perioadă din vizorul public și din lumina reflectoarelor. Sora…

Beauty looks: prezențele feminine elegante de la Cannes

În primele zile ale ediţiei cu numărul 77 a Festivalului de Film de la Cannes, am avut ocazia…

Festival Look: Daring Blue Lines

Influencerul Alexia Eram, împreună cu Ana Cucuta, professional make-up artist, îți arată, pas cu pas, cum să obții…

Sofia Coppola, filmul balsamului de buze dorit

Ce face un regizor atunci când nu mai găsește balsamul de buze preferat? Pune în scenă filmul unui…