hailey bieber rhode beauty

Hailey Bieber (25 de ani) întărește rândul vedetelor care se lansează în industria de beauty și își lansează propriul brand de cosmetice, intitulat ”Rhode Beauty”.

Model, actriță, influencer și soția lui Justin Bieber, Hailey Bieber a conceput linia de beauty intitulată Rhode (cel de-al doilea nume de familie pe care îl poartă, alături de Bieber). Trebuie știut faptul că Hailey a încercat încă din 2019 să înregistreze marca de cosmetice Bieber Beauty, dar autorititățile i-au refuzat cererea. Acum, vedeta a renunțat la numele de Bieber Beauty și a adoptat marca Rhode pentru a-și denumi propriile produse cosmetice. Hailey este o veterană a campaniilor de skincare și de makeup: de trei ani,   este imaginea liniei de cosmetice Bare Minerals. 

hailey bieber rhode beauty

Brandul Rhode este unul complet și conține produse de wellness – geluri de duș, creme de corp, loțiuni de curățare a tenului, makeup, parfumuri, produse de îngrijire a părului și a pielii. Hailey Bieber vrea astfel să fructifice imaginea pe care o are și  să fie modelul propriului ei brand. 

Hailey Biber a și împărtășit câteva amănunte din rutina ei de îngrijire:

”Dimineața și seara am grijă să aplic o cantitate suficientă de cremă hidratantă. Când am zboruri lungi cu avionul, îmi aplic măști hidratante. Nu merg niciodată la culcare fără să mă demachiez în prealabil și beau multă apă pentru a-mi purifica organismul. Dacă mă expun la soare, cu câteva zile înainte și câteva zile după îmi exfoliez pielea, pentru a-mi pune în evidență bronzul. Și, nu în ultimul rând, merg la dermatolog cât de des pot”, spune Hailey. 

Printre vedetele care și-au lansat propriile linii de skincare și de beauty se numără Jennifer Lopez, Selena Gomez, Victoria Beckham, Miranda Kerr, Lady Gaga, Chiara Ferragni etc. 

 

Foto: Hepta

Related Posts