Hailey Bieber dezvăluie ”secretul” unei siluete perfecte – Pilates și box

hailey bieber pilates box

Hailey Bieber a dezvăluit recent care e ”secretul” prin care își menține o siluetă impecabilă. Modelul în vârstă de 24 de ani spune că practică Pilates și că acest tip de mișcare e cea mai bună metodă pentru obținerea și menținerea unor forme armonioase.

”Cu Pilates mă mențin în cea mai bună formă, iar aceste exerciții oferă avantajul elongațiilor. Îmi place să fac Pilates și box pentru cardio. Merg de câteva ori pe săptămână la sală, unde ridic greutăți și fac antrenamente cardio. Am făcut balet, iar Pilates mă ajută foarte mult, deoarece astfel am pare de elongații. Multe mișcări din Pilates sunt foarte asemănătoare cu cele din balet, de aceea îmi place atât de mult – exercițiile de Pilates ajută la îmbunătățirea felxibilității, a posturii corpului și îmbunătățesc și starea mentală”, subliniază modelul.

hailey bieber pilates box

În ceea ce privește menținerea unui ten cu aspect radiant, Hailey Bieber menționează că din rutina ei de beauty face partemereu o dublă curățare a pielii și nu uită niciodată să- și aplice crema cu factor e protecție solară.

”Nu omit niciodată să urmez rutina de îngrijire de zi și de seară – folosesc un cleanser pe bază de ulei, apoi o spumă de curățare, un serum și cremă hidratantă.”

Hailey Biber se pregătește să-și lanseze și prima ei linie de produse cosmetice, care se va intitula Rhode, unul dintre numele ei. Vedeta își pregătește debutul în industria de cosmetice de doi ani, dar de-abia acum a primit toate aprobările necesare, inclusiv cea în privința numelui. Inițial, modelul dorea ca brandul ei de cosmetice să se numească Bieber Beauty.

Hailey Bieber nu se sfiește să vorbească nici despre ședințele de terapie la care merge constant, care o ajută să facă față și aspectelor mai puțin plăcute pe care le oferă celebritatea și pentru controlul presiunii exercitate de social media. ”Sunt căsătorită cu cineva care a avut parte întotdeauna și de atenție negativă și ne ajutăm unul pe altul în acest sens”, adaugă modelul.

Foto: Instagram, Hepta