Monica Cismaru ∙ November 16, 2021 ∙ 2 min read

chiara ferragni makeup

După mai multe colaborări de succes cu branduri celebre de cosmetice, Chiara Ferragni (34 de ani), cunoscutul influencer de origine italiană, își lansează prima ei colecție de makeup. 

Chiara Ferragni este una dintre cele mai cunoscute și de succes personalități din social media și a creat un adevărat imperiu pe baza imaginii ei și a stilului ei de viață. Italianca a devenit astfel unul dintre cei mai de succes antreprenori din lume, iar povestea reușitei ei este studiată la cele mai prestigioase universități din lume, cum ar fi Harvard Business School.

chiara ferragni makeup

 

Chiara este președintele și CEO-ul a doua companii, TBS Crew și Ferragni Collection și derulează nenumărate campanii în colaborare cu cele mai mari branduri de fashion, dar lansează și produse marca proprie. Este și cazul celei mai noi colecții de makeup care îi poartă numele și care conține elemente pline de culoare și de stralucire, caracteristice ei. 

chiara ferragni makeup

Colecția de makeup a Chiarei Ferragni conține o paletă cu farduri de ochi în 15 nuanțe, un blush iluminator, mascara, gel de sprâncene și trei rujuri. Colecția le permite utilizatorilor, conform celei care a creat-o, să-si dea frâu liber imaginației și să-și exprime în voie personalitatea debordantă. Influencerul a vorbit în cadrul unui eveniment prin care anunța lansarea colecției despre noile standarde ale frumuseții și despre felul în care ea pune preț pe autenticitate. 

chiara ferragni makeup

Printre brandurile cu care a colaborat Chiara Ferragni de-a lungul timpului se numără Amazon, GHD, Hublot, Pantene, Intimissimi, Pomellato, Dior, Lancôme etc. 

Chiara Ferragni este căsătorită din 2018 cu Fedez, cântăreț italian, cu care are doi copii, Leone și Vittoria. Cchiara și Fedez s-au căsătorit într-o ceremonie grandioasă în Noto, Sicilia, iar evenimentul a depășit în notorietate media nunta Prințului Harry cu Meghan Markle. 

 

Fotio: Hepta, PR

Related Posts

Rujul perfect pentru nuntă

Indiferent dacă ești mireasa sau ai statutul de invitată, dacă vrei să arăți senzațional în pozele de la…

Vara perfectă pentru noi

Vine vara, bine-mi pare! Nu știm alții cum sunt, dar noi iubim vara, pentru că ziua este lungă…

Safe Zone: sfaturile experților pentru îngrijirea părului, vara

Am apelat, din nou, la sfaturile stiliștilor, nutriționiștilor și dermatologilor pentru a ne asigura că vom avea un…

Sărbătorește viața!

Numărul 1 în Spania, Italia și Portugalia atunci când vine vorba de produsele dermatocosmetice pentru piele și păr,…

Ce preferă pielea ta: autobronzare sau albire?

Cum ai vrea să arate pielea ta? Mai luminoasă și fără pete pigmentare? Sau în nuanța caramelului, dar…

L’Oréal și UNESCO susțin femeile din domeniul cercetării prin lansarea unei noi ediții a programului de burse private L’Oréal – UNESCO „Pentru Femeile din Știință”

L’Oréal România și Comisia Națională a României pentru UNESCO continuă să sprijine și în acest an comunitatea științifică…

Protecție solară în fiecare zi

Radiaţiile UV reprezintă ameninţarea invizibilă de care te poţi proteja, cu încredere, aflând mai multe despre protecţia solară,…

Machiaj și îngrijire a pielii cu Cindy Bruna

Cu origini congoleze și italiene, modelul stabilit la Paris, Cindy Bruna, este una dintre vedetele a căror apariție…

Sharon Stone sau cum să arăți de 40 la 64 de ani

Frumusețea la 60+ ani înseamnă mai mult decât un corp cu proporții de invidiat și un ten fără…

Chef de mers la mare!

Cele 10 minute de expunere zilnică la lumina soarelui sunt recomandate și de medici, dincolo de asta ești…