Parada vedetelor pe covorul roșu la Cannes continuă: Catrinel Marlon, Chiara Ferragni, Matt Damon etc

catrinel marlon chiara ferragni

Vedete precum Catrinel Marlon, Chiara Ferragni, Isabel Goulart, Matt Damon sau Jodie Turner-Smith defilează pe covorul roșu la cea de-a 74-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes. 

Vedetele își continuă periplul pe covorul roșu la cea de-a 74-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes, la premiera filmului Stillwater, care a stârnit ovații în rândul audienței. Printre vedetele care au defilat înainte de premieră se numără Catrinel Marlon, care a atras toate privirile datorită ținutei ei, o rochie scurtă, albă, cu puf, accesorizată cu sandale argintii, Chiara Ferragni, care a purtat o rochie vaporoasă, fluorescentă, modelul Isabel Goulart, cu silueta marcată de o salopetă neagră, actrița Jodie Turner Smith, dar și întreaga distribuție și echipa filmului Stillwater – din care fac parte Matt Damon, Abigail Breslin, Camille Cottin și mulți alții.

 chiara ferragni
Chiara Ferragni
Catrinel Marlon
Catrinel Marlon
Isabel Goulart
Isabel Goulart
Jodie Turner-Smith
Jodie Turner-Smith

Stillwater este o dramă în care figurează Matt Damon în rol principal – acesta interpretează un mucnitor în construcții a cărui fiică (Abigail Breslin) este închisă pentru o crimă comisă în Franța. Tânăra este condamnată pentru că ar fi ucis-o pe pe fosta ei iubită în timpul unui schimb de experiență în străinătate.

Matt Damon și Camille Cottin
Matt Damon și Camille Cottin
Distribuția filmului ”Stillwater”
Distribuția filmului ”Stillwater”

Pe măsură ce trece timpul și cheltuielile de judecată continuă să crească, personajul lui Damon, Bill Baker, luptă neîncetat să dovedească nevinovăția fiicei lui și se împrietenește cu o mamă singură, interpretată de Camille Cotin și cu fiica ei, interpretată de Lilou Siauvaud.

La sfârșitul filmului, audiența a aplaudat minute în șir în picioare, lucru ce l-a făcut pe Matt Damon să izbucnească în lacrimi.

Și producția care a deschis festivalul, Annette, în care joacă Adam Driver și Marion Cotillard, a stârnit ovații care au durat patru minute. Alte filme despre care se așteaptă să atragă atenția la Cannes anul acesta sunt The French Dispatch, al lui Wes Anderson, Red Rocket al lui Sean Baker și Benedetta, al lui Paul Verhoeven.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle