Monica Cismaru ∙ December 4, 2020 ∙ 2 min read

jlo beauty

Jennifer Lopez e foarte mândră de prima ei linie de cosmetice de îngrijire, JLo Beauty, pe baza de ulei de măsline, ingredientul ei secret care o ajuta să arate atât de bine. De asemenea, vedeta jură că nu și-a făcut niciodată injecții cu Botox. 

 

Jennifer Lopez se transformă într-un mogul și derulează afaceri de sute de milioane de dolari în diverse domenii, iar cel mai nou aspect abordat este cel al cosmeticelor. Bazată pe mantra conform căreia Frumusea nu are vârstă și nici termen de expirare, gama de cosmetice de îngrijire JLo Beauty este cel mai nou proiect al lui Jennifer Lopez, care s-a hotărât să împar cu restul femeilor secrertele întreținerii ei și felul în care obține acel glow specific, admirat de publicul ei.

jlo beauty

JLo Beauty cuprinde opt produse de îngrijire, de la serum, la cremă hidratantă și cleanser până la un supliment alimentar holistic. Gama de beauty a lui Jennifer Lopez este fabricată din ingrediente de ultimă generație, dar compusul de bază este uleiul de măsline. ”Mama și mătușa mea obișnuiau să-mi spuna că uleiul de măsline este bun la orice și că nu-i apreciem suficient calitățile, dar nici nu vrem să mirosim ca o salată când îl folosim, așa că linia mea de cosmetice de îngrijire e o versiune modernă a uleiului de măsline și a altor ingrediente benefice”, povestește Jennifer Lopez, care, la 51 de ani, arată mai bine ca niciodată și care jură că nu a apelat la injecțiile cu Botox până acum. ”Dintotdeauna mi-am dorit să-mi creez propira mea linie de cosmetice, mi-a luat 20 de ani să-mi îndeplinesc acest vis”, adaugă JLo. Produsul-vedetă al gamei este serumul bun la toate, cum îi spune ți numele – That JLo Glow Multitasking Serum, care conține, de asemenea, și ferment de orez care oferă luminozitate feței, atuul principal pe care mizeaza vedeta în toate aparițiile ei.

jlo beauty

Totuși, când a creat gama, Jennifer Lopez a avut în gând în primul rând îngrijirea tenului, mai ales față de factorii externi. ”Când aveam 20 și ceva de ani, am mers la dermatolog, care mi-a spus că cel mai bun lucru pe care îl pot face pentru pielea mea e să port cremă cu factor de protecție solară în fiecare zi. Am respectat indicațiile și iată încă un secret al aspectului sănătos al pielii mele, așa că am inclus crema anti UV în linia mea”.

JLo adaugă ca a lucrat câțiva ani de zile la devzoltarea cosmeticelor care îi poartă numele și că a făcut sute de mostre până a ajuns la rezultatul care s-o mulțumească pe deplin.

 

Foto: Instagram

Related Posts

Viva Magenta, Viva 2023!

Viva Magenta este culoarea anului 2023: „o culoare exuberantă care promovează optimismul și bucuria”. Institutul Pantone a anunțat…

12 idei de cadouri de Moș Nicolae

Vrei să adaugi un pic din magia Sărbătorilor și în cadoul de Moș Nicolae? Te ajut cu 12…

Top 5 parfumuri pentru sezonul rece

Pentru că sezonul rece impune alte prezențe olfactive, am făcut un top 5 al parfumurilor cel mai recent…

Cosmetice coreene cu vitamina C pentru îngrijirea tenului, extrasă din cătină

Hai să îți spun o informație foarte interesantă: cătina are cu 200% mai multă Vitamina C față de…

Beauty News: Gen Z, retinol și age diversity

Cum se adaptează brandurile la Generația Z? Care este cel mai căutat ingredient pentru îngrijirea pielii în 2022?…

Top 10 măști: day&night pampering

Măștile sunt expresia răsfățului suprem. Transformă momentele libere ale zilei și orele de somn ale nopții în pretexte…

Jamie Lee Curtis, fotografii provocatoare, la 63 de ani

Cunoscută pentru rolurile din True Lies, Freaky Friday și Knives Out, Jamie Lee Curtis este și un fan…

Cum disciplinezi părul electrizat în lunile reci? Trucuri de la specialiști

În sezonul rece, îngrijirea părului devine mai dificilă. Firele rebele, părul electrizat și deshidratat îți pot distruge complet…

Momentele preferate ale unui beauty editor

Dacă mă întrebi care sunt momentele mele preferate din toate cele 24 de ore, de cele mai multe…

Katy Perry, fără pungi sub ochi și fără acnee

Cântăreața Katy Perry a reușit să obțină rezultate foarte bune pentru aspectul tenului, atât în zona ochilor, afectată…