După ce a lansat cel de-al treilea album solo, Familia, Camila Cabello își face încă un debut, de această dată în zona de beauty, ca imagine a campaniei de parfumuri Victoria’s Secret.

Cabello, nominalizată de trei ori la premiile Grammy, este noua față Victoria’s Secret Bombshell, fiind fotografiată de celebrul fotograf Zoey Grossman.

„Pentru mine, a fi o Bombshell înseamnă a fi exact cine ești și a avea curajul să sărbătorești cine ești, în fiecare zi. Sunt încântată să mă alătur echipei Victoria’s Secret pentru a surprinde Bombshellul din fiecare femeie.”

Brandul care a cucerit femeile din lumea întreagă se află în mijlocul unei campanii de rebranduire și repoziționare.

 

5 lucruri interesante despre Camila Cabello

Artista s-a născut la Cojimar, în estul Havanei, Cuba, pe 3 martie 1997. Când era mică, familia sa s-a mutat din Havana în Mexico City, iar apoi s-a stabilit în Miami, Florida, când artista avea doar cinci ani.

Camila Cabello a renunțat la școală în clasa a IX-a  pentru a-și urma visul, cel de a deveni cântăreață. Mai târziu, a reluat studiile și a obținut diploma de liceu.

Artista a dezvăluit într-un interviu în 2018 pentru The New York Times că este vegană.

Piesa “Havana” a depășit recordul în topul Billboard – a fost peste 7 săptămâni pe primul loc în topul Billboard – fiind cea mai bună performanță a unei artiste solo de sex feminin în ultimii ani.

Din 2016, Camila este ambasador Salvați Copii, implicându-se în tot felul de campanii umanitare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts