Alina Burlacu ∙ May 20, 2022 ∙ 2 min read

Păr roșcat, frumusețe desprinsă din povești, curaj și abilități extraordinare în a lupta cu valurile și ființele mitice ale mării, cine nu și-ar dori să fie ca Ariel? În lumea reală, Bella Thorne are câteva secrete de înfrumusețare care au făcut-o alegerea perfectă pentru acest rol.

Bella Thorne nu a fost întotdeauna roșcată, dar, odată ce a găsit această culoare, i s-a potrivit mănușă. Și, nici nu a avut mereu un ten impecabil, ba chiar a luptat cu acneea și urmele lăsate de această afecțiune a pielii. Cu toate acestea, astăzi, rutina ei de îngrijire și înfrumusețare este una dintre cele mai căutate rutine din Instagram. Am căutat și aflat și noi secretele ei pentru o frumusețe de poveste.

În ceea ce privește îngrijirea pielii, Bella Thorne are o rutină minimalistă. „Îmi spăl fața cu Neutrogena Oil-Free Acne Wash Pink Grapefruit, apoi aplic crema hidratantă și un produs cu factor de protecție solară”.

Bella nu a avut întotdeauna o rutină zilnică de curățare și îngrijire a pielii. De fapt, cel care a ajutat-o cu trucurile salvatoare a fost make-up artistul ei. „Obișnuiam să mă culc fără să mă spăl pe față. Sunt foarte leneșă”, spunea actrița. „Make-up artistul meu, Amy Oresman, m-a învățat acest truc: pune șervețelele demachiante sub pernă, astfel încât de fiecare dată când mergi să te bagi în pat, auzi acel zgomot și ești forțată să le scoți și să le folosești pe față”, spune actrița, care a avut propria luptă de dus cu acneea și care a decis să se alăture proiectului Neutrogena „Let’s Solve it”, campanie menită să ajute persoanele care suferă de acnee să găsească rutina potrivită pentru pielea lor.

În ceea ce privește machiajul, actrița are o trusă de produse esențiale, dar lista rămâne deschisă:

„Câteva dintre preferatele mele sunt: Revlon Just Bitten Kissable, CK One Pure Color Lipstick, nuanța Dollface, fondul de ten YSL Touché Éclat și mascara Flower Extreme Measures. Parfumul preferat: Vera Wang Pink Princess”, a mărturisit Bella Thorne într-un interviu pentru Teen Vogue.

Deși părul este una dintre calitățile impresionante, de la blondul cald, la nuanța de roșu aprins pentru rolul Ariel, actrița nu pare să facă eforturi prea mari pentru a atrage atenția unei podoabe capilare superbe.

„Sunt groaznică [la realizat împletituri]. Sinceră să fiu, nu știu să-mi aranjez părul. Ies pur și simplu cu el așa: fie uscat cu foehnul, fie natural și nu-i fac nimic”, a mărturisit Bella pentru People.

Foto: Hepta, Instagram.

Related Posts

10 lucruri inedite despre botox. Când a fost descoperit și cum a ajuns cel mai cerut tratament antiaging

Tratamentul cu toxină botulinică (Botox) este, de mai bine de două decenii, cea mai cerută și utilizată metodă…

Altfel de dulciuri: 7 deserturi de nerefuzat

Dacă ar fi să ne luăm după vorba americanului – a moment on the lips, a lifetime on…

Viva Magenta, Viva 2023!

Viva Magenta este culoarea anului 2023: „o culoare exuberantă care promovează optimismul și bucuria”. Institutul Pantone a anunțat…

12 idei de cadouri de Moș Nicolae

Vrei să adaugi un pic din magia Sărbătorilor și în cadoul de Moș Nicolae? Te ajut cu 12…

Top 5 parfumuri pentru sezonul rece

Pentru că sezonul rece impune alte prezențe olfactive, am făcut un top 5 al parfumurilor cel mai recent…

Cosmetice coreene cu vitamina C pentru îngrijirea tenului, extrasă din cătină

Hai să îți spun o informație foarte interesantă: cătina are cu 200% mai multă Vitamina C față de…

Beauty News: Gen Z, retinol și age diversity

Cum se adaptează brandurile la Generația Z? Care este cel mai căutat ingredient pentru îngrijirea pielii în 2022?…

Top 10 măști: day&night pampering

Măștile sunt expresia răsfățului suprem. Transformă momentele libere ale zilei și orele de somn ale nopții în pretexte…

Jamie Lee Curtis, fotografii provocatoare, la 63 de ani

Cunoscută pentru rolurile din True Lies, Freaky Friday și Knives Out, Jamie Lee Curtis este și un fan…

Cum disciplinezi părul electrizat în lunile reci? Trucuri de la specialiști

În sezonul rece, îngrijirea părului devine mai dificilă. Firele rebele, părul electrizat și deshidratat îți pot distruge complet…