Andreea Esca ∙ September 28, 2022 ∙ 5 min read

Ciao, Alisters! Am acostat în Santa Margherita! La ora 9:00 am avut un workshop foarte interesant cu Dr Ellen Vora despre anxietate și cauzele mai cunoscute și mai puțin cunoscute care o provoacă, despre remedii și mituri în acest sens.

Mi-a plăcut cum toți cei 15-20 de participanți ne-am așezat în cerc, după prezentarea lui Ellen și am vorbit un pic despre noi și de ce am ales să venim în acest retreat.

M-au impresionat multe povești și am realizat încă o dată cât de puternică este, de fapt, empatia umană când am văzut lacrimi pe obrazul tuturor, fără excepție, după o marturisire a uneia dintre cursante.

Dacă sunteți interesați mai mult de subiectul anxietății, puteți lua cartea lui Ellen Vora- “The Anatomy of Anxiety”. După curs, am coborât în colorata Italie. 

Am vizitat rapid Santa Margherita, eu am descoperit că există lumânări electrice în biserică, Dana și-a luat niște ochelari haioși și Vogue-ul cu Linda Evanghelista pe copertă, a pozat/ filmat toate rufele de pe la ferestre pentru un video special:) și ne-am așezat la coadă la taxiul pentru Portofino.

Aici am făcut gașcă rapid cu patru persoane și luat împreună un mini van. Chiar ne-am simțit ca-n studenție. Unde mai pui că un tânăr i-a arătat Danei (pe tik tok:))) și care e cea mai frumoasă plajă din zonă. Portofino… frumos, frumos. În afara faptului că multe restaurante erau închise că e marți :), altele nici mâine nu deschideau … că e miercuri 🙂 și altele tocmai aveau pauză de trei ore:)))

Mi-a plăcut tot. Mai vin. Bine, cel mai amuzant a fost când la terasa unde am reușit să găsim un loc, chelnerul auzind că vorbim românește, mi-a adus un pliant în care era pozat cu Iliescu… 

andreea esca croaziera
andreea esca croaziera

Ne-am întors pe vapor și, deși am fi dormit un pic, ne-am gătit nevoie mare pentru un cocktail la care eram invitate. N-am stat mult, însă, pentru că nu era grupa noastră de vârstă :).

Dana chiar s-a băgat un pic la somn, iar eu am fost la masaj. Doamne, ce bine a fost! Toată zona de Spa de pe Celebrity Cruise e extraordinară și terapeuții de nota 10. Seara s-a încheiat după cină cu un balans mărișor al vaporului.

Am auzit că și la București a fost furtună!? Mâine ne așteaptă o super-excursie organizată de GOOP la un domeniu din Toscana. O să căutăm și trufe. So… ci vediamo domani!

Related Posts

Andreea Esca: Gânduri de final de an…

Pe sfârșit de an am ales să fac ceva nou, foarte nou. Voi încerca să stau doar cu…

Interviu: Ilie Năstase, despre „Nasty”

Un film așteptat de toți iubitorii tenisului. Un documentar care aduce nume mari din istorie în fața spectatorilor…

Andreea Esca, despre oameni, AI și relațiile reale

Prietenul lui Aris, A., mi-a redat liniștea după ce mi-a povestit că i-a cerut numărul de telefon unei…

Andreea Esca, față în față cu Robbie Williams

Andreea Esca a realizat un interviu savuros cu Robbie Williams, care urmează să susțină un concert la București…

Andreea Esca, despre ziua în care l-a întânit pe Charles. Trăiască Regele!

Îmi amintesc perfect ziua în care am avut onoarea de a-i lua un interviu pe atunci Prințului Charles,…

Robbie Williams, ești un om normal

Asta mi-a spus că este cel mai frumos compliment pe care și l-ar dori. Și chiar așa e….

Hai să ne descleștăm maxilarele! Text by Andreea Esca

Îl aștept pe 2023 ca pe Moș Crăciun. Că poate se termină cu toată nebunia din jur, la…

Descoperă ce înseamnă să ai un business cu mult bun gust, alături de Andreea Esca și de Chef Andrei Voica

Cel de-al treisprezecelea episod #GataDeBusiness, realizat de către Raiffeisen Bank și moderat de Andreea Esca, este despre mult…

Planuri date peste cap din cauza furtunii de pe Mediterana. Andreea Esca, jurnal de bord din croaziera Goop-Celebrity Beyond, ziua 5

Toată noaptea a fost furtună, valuri măricele, vânt puternic, așa că la nici ora 8 dimineața ne-a trezit…

Andree Esca, în periplu pe Mediterană, în croaziera Goop- Celebrity Beyond. Jurnal de bord, Ziua 3

Ne-am trezit cu greu la ora 8:00 ca să fim gata pentru sportul de la 9:00 cu antrenorul…