Alexia Eram – un influencer cu o viață activă și sportivă, azi la InTheSportLight

Hello, Alisters! Noi ne-am întors din vacanță și am început în forță seria #InTheSportLight cu primul invitat din acest sezon.

Chiar dacă abia a împlinit 18 ani, Alexia Eram face parte din noul val de influenceri. Este urmărită de aproape 150.000 de persoane pe Instagram, iar vlogurile ei fac furori în rândul tinerilor.

Deși e ”pe val” și trebuie să se împartă între ședințe foto, filmări, campanii și, mai nou, plecarea la facultate, Alexia are grijă de silueta ei și face sport aproape zilnic.
Azi a luat masa la 5ENSI cu Raluca, unde a răspuns tuturor întrebărilor ei (inclusiv celor mai puțin discrete 😀 ) și unde a mâncat noodles cu vită și conopidă prăjită, care au aproximativ 600 de calorii.

Însă Alexia nu m-a lăsat ”la greu”: după masa copioasă cu Raluca, s-a oferit să facem sport împreună și să-mi arate cum pot să ard toate caloriile.
Ne-am antrenat la W by World Class, unde am făcut un circuit format din 5 exerciții, care lucrează toate grupele musculare. Trebuie să recunosc că Alexia m-a cam pus la treabă, dar am reușit, în final,  să dăm jos toate cele 600 de calorii.

Dacă vrei să vezi ce înseamnă viața unui young influencer, care sunt cele calitățile pe care le iubește cel mai mult la Mario (iubitul ei) și care este cea mai mare nebunie pe care ar face-o împreună, vezi video de mai sus.

Mulțumim, restaurant 5ENSI și W by World Class!

Categorii Video