Monica Cismaru ∙ August 11, 2020 ∙ 2 min read

jennifer aniston brad pitt casa

Casa din Beverly Hills pe care Jennifer Aniston (51 de ani) și Brad Pitt (56 de ani) au împărțit-o în timpul mariajului lor, între 2000 și 2005, s-a vândut recent pentru suma de 32,5 milioane de dolari.

Cuplul de actori a cumpărat casa în 2001 cu 13,5 milioane de dolari și au vândut-o apoi în 2006, la un an de la divorț. Proprietatea se află la vânzare de anul trecut, când prețul acesteia era de 56 de milioane de dolari. Acesta a scăzut apoi la 44,5 de milioane și a fost retrasă de pe piață din cauză că nu apărea niciun cumpărător, pentru a fi vândută într-un final unui client anonim, relatează Wall Street Journal.

Vila este are o suprafață construită de 4000 de metri pătrați și se află pe un teren imens, de mai multe hectare. Clădirea a fost construită în anii 30 în stilul Tudor și are cinci dormitoare și 12 băi, piscină, teren de tenis etc.

De asemenea, proprietatea mai are o dependință, o casă de oaspeti cu etaj, situată lângă terenul de tenis. La momentul achiziției, casa a fost extinsă de Jennifer și de Brad, care i-au adus mai multe îmbunătățiri: podele de marmură încălzite, bucătărie modernizată, iar sufrageria a fost decorată cu un șemineu elegant și amenajată pentru a putea găzdui cel puțin 20 de oaspeți la masă.

 

Casa mai are un bar care poate fi transformat în cinema, cu un proiector performant, accesoriu nelipsit din casele celebrităților de la Hollywood. Dormitorul matrimonial are tavane înalte, iar la ultimul etaj este situată o sală de gimnastică. Printre foștii proprietari de seamă ai casei se mai numără familia Vanderbilt sau moștenitoarea și filantroapa Wallis Annenberg.

În prezent, Brad Pitt încă e luptă să încheie divorțul de Angelina Jolie, care trenează de patru ani. Foștii soți au angajat un judecător particular care să le împartă averea și pentru a-și putea păstra confidențiale toate datele încheierii căsătoriei, dar fosta doamnă Pitt a cerut recuzarea acestuia din cauză ca judecătorul i-ar putea favoriza pe avocații lui Brad pe baza unei relații de prietenie, nedivulgată oficial.

Jennifer Aniston filmează pentru reuniunea serialului Friends, amânată din cauza declanșării pandemiei.

 

Foto: Hepta

 

Related Posts

Prințesa Beatrice îi va lua locul lui Kate Middleton

Prințesa Beatrice va prelua obligațiile rgelae care i-ar fi revenit lui Kate Middleton, Prințesa de Wales, care urmeaza…

NEVERSEA 2024 – MALUMA vine pentru prima dată la un festival din România 

MALUMA, superstarul columbian de reggaeton și latino-pop, ale cărui hituri de top și colaborări cu artiști precum Shakira,…

Cea mai mare cursă caritabilă din lume – Race for the Cure Roma, ediția a 25-a

Mihaela Geoană și Boardul Fundației Renașterea, cu sprijinul Ambasadei României în Italia au format echipa României la cea…

Horoscopul săptămânii 13-19 mai 2024

Astrologul Anca Stoica ne prezintă previziunile astrale ale săptămânii 13-19 mai 2024. Berbec Interesante zile pentru relațiile sentimentale…

10 cărți de luat în vacanță

Cum care vacanță? În cea de primăvară, în vacanța de vară pe plajă, în orice weekend break pe…

Aniversare la Eurovision- 50 de ani de când ABBA a câștigat concursul

Fanii Eurovision sunt în delir de când formația ABBA a lăsat de înțeles că va reveni pe scenă…

Actorul Tom Selleck și-a publicat cartea de memorii – “You Never Know”

Tom Selleck (79 de ani) și-a lansat cartea de memorii, intitulată ”You Never Know”, pe care a scris-o…

Hailey și Justin Bieber așteaptă primul lor copil

Hailey Bieber (27 de ani) a anunțat că este însărcinată prin publicarea unui videoclip emoționant din Hawaii, în…

Cum arată locuința lui Drew Barrymore din Hamptons

Drew Barrymore are un conac pe plajă, în stațiunea de lux de la malul Atlanticului, Hamptons. Actrița în…

Paris Hilton și Nicole Richie revin cu un nou reality-show, după 20 de ani

La 20 de ani de la ultimul lor reality- show, intitulat The Simple Life, în care cele două…