Monica Cismaru ∙ June 19, 2020 ∙ 2 min read

kate moss

Kate Moss a fost un simbol al modei anilor ’90, cu silueta ei silfidă și cu aspectul angelic. Chipul și corpul ei au adus milioane în conturile brandurilor cărora le-a făcut reclamă, iar defilările ei de pe podium au rămas memorabile. Totuși, Kate Moss a fost notorie și pentru stilul ei de viață zbuciumat, plin de excese, cu droguri, alcool, scandaluri și nopți pierdute, ceea ce i-a atras porecla de ”Tancul” din partea anturajului. Acum, Kate Moss a schimbat macazul și nu-și mai condimentează viața cu tentații distructive. 

 

Copilul rebel al modei anilor ’90 s-a cumințit de-abia în a patra decadă a vieții și acum a dat distracția din cluburi până dimineața pe serile liniștite cu prietenii, fără ca acestea să mai fie udate cu alcool și stupefiante.

kate moss

Dacă la 20 de ani își începea ziua cu un pahar de prosecco în loc de cafea și prânzul era acompaniat de vin și de vodcă, acum Kate Moss preferă să facă binging pe Netflix, să se culce devreme și să facă sesiuni lungi de yoga, iar întâlnirile cu prietenii au loc în jurul unui paharelor de băuturi răcoritoare.

kate moss

Schimbarea stilului de viață la 180 de grade a început în urmă cu cinci ani când, după o săptămână petrecută la un centru de detoxfiere din Turcia, Kate a provocat un scandal pe aeroport din cauza abuzului de alcool după abstinență. De atunci, supermodelul a început să realizeze panta autodistructivă pe care o luase viața ei și a reșuit în cele din urmă să renunțe la vicii – alcool, cafeină și țigări.

kate moss

Într-un interviu acordat în 2018, Kate Moss spunea: ”Mă culc devreme, beau multă apă, nu abuzez de cafea și încerc să reduc numărul de țigări fumate pe zi”. În plus, modelul a beneficiat și de ajutorul anturajului, care a renunțat la vicii de dragul ei și acum se sprijină unii pe ceilalți în demersul lor spre o viață ”curată” și se pare că le reușește.

kate moss lila grace

Kate Moss are o fiică în vârstă de 17 ani, Lila Grace, care îi calcă pe urme mamei ei și urmează o carieră în modeling. Lila Grace chiar a semnat un contract cu fosta agenție de modeling a mamei ei și a devenit imaginea liniei de cosmetice Marc Jacobs anul trecut.

Tatăl Lilei Grace este Jefferson Hack, antreprenor în domeniul media și curator de artă.

kate moss nikolai von bismarck

În prezent, Kate Moss are o relație cu contele neamț Nikolai Von Bismarck, care este mai tânăr decât ea cu 13 ani. Acesta lucrează ca fotograf, după ce și-a făcut stagiul alături de celebrul Mario Testino și după ce a absolvit prestigioasa școală de modă Parsons și a fost protejatul lui Annie Leibovitz.

 

Foto: Hepta

Related Posts

Dragoste & bani: un subiect tabu și o relație complicată

Cel mai adesea, banii sunt un subiect delicat într-o relație de cuplu, deși gestionarea lor defectuoasă poate semăna…

Loc de mai bine: mamele care au nevoie de sprijin

În fiecare număr, îţi prezentăm ONG-uri, proiecte sociale sau campanii umanitare care fac din lume un loc mai…

5 cărți pe care le poți face cadou de Paște

Paștele este un eveniment perfect pentru a adăuga între cadourile pentru familie și câte o carte potrivită preferințelor…

Selena Gomez va avea un nou cooking show- Selena + Restaurant

După ce, în anii pandemiei a inițiat un cooking show filmat chiar în bucătăria ei, intitulat Selena+ Chef,…

Cine sunt câștigătorii Premiilor Gopo 2024

Cea de-a 18-a ediție a Galei Premiilor Gopo a avut loc luni seara, la Teatrul Național ,,I. L….

Cele mai importante sfaturi despre îngrijirea intimă, explicate de medici ginecologi

Poate că nu e chiar un subiect abordabil la o cafea, dar este unul extrem de important pentru…

Coffee Time! Interviu cu Maria Raluca Năvloiu

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…

Horoscopul lunii Mai 2024

Astrologul Anca Stoica ne prezintă previziunile astrale pentru luna mai 2024. Berbec Segmentul financiar este răscolit, astfel că…

ADHD la adulți: semne subtile pe care nu le-ai observat

Amâni lucrurile până când termenul limită se apropie periculos de mult? Sau poate ești deseori etichetat ca fiind…

Prințul William și Kate Middleton aniversează azi 13 ani de la nuntă

S-au scurs 13 ani de la nunta Prințului William cu Kate Middleton, eveniment urmărit de sute de milioane…