Monica Cismaru ∙ May 4, 2020 ∙ 2 min read

biografie meghan markle printul harry

Drumul către reinventare al cuplului format din Prințul Harry și Meghan Markle cuprinde mai nou și planurile de lansare a unei biografii a celor celor doi, intitulată ”Finding Freedom” (În căutarea libertății, în traducere liberă), care va fi lansată în luna august a acestui an.

Cartea va cuprinde detalii necunoscute încă din viața Prințului Harry și a lui Meghan Markle și va prezenta viziunea celor doi asupra unor aspecte din parcurusul lor împreună, de la momentul în care s-au cunoscut și până la momentul Megxit, când Ducii de Sussex s-au rupt de Monarhia Britanică.

Biografia ”Finding Freedom” e scrisă cu ajutorul autorilor Omid Scobie și a lui Carolyn Durand și se pare că va inflama din nou spiritele și-așa agitate de deciziile controversate luate de fostul cuplu regal în ultimul timp, mai ales odată cu mutarea lor în Statele Unite.

 

Volumul va fi editat de Harper Collins și va fi lansat mai întâi online, pe 11 august, iar exemplarul fizic va apărea în librării pe 20 august, anunță Daily Mail, una dintre publicațiile britanice aflate în focuri cu Ducesa de Sussex, Meghan, care a dus lupta cu presa din țara natală a soțului ei în instanță, din cauza felului în care aceasta i-a redat fiecare pas de când a intrat în Familia Regală Britanică.

finding freedom

Descrierea cărții cu titlul complet ”Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of A Modern Royal Family” spune că puțini cunosc adevărata poveste a lui Harry și a lui Meghan și promite că va merge dincolo de titlurile bombastice din presă și că va dezvălui detalii neștiute din viața celor doi. În plus, biografia își propune să contracareze zvonurile și interpretarile greșite despre viața Prințului și a soției lui, lansate cu rea intenție, spun ei.

 

”Cu acces exclusiv și cu mărturisiri din partea celor mai apropiate persoane ale cuplului, ”Finding Fredom” este o prezentare onestă, fidelă și dezarmantă a unui cuplu puternic, influent și progresist, căruia nu-i este frică să sfideze tradițiile și care a hotărât să-și croiască o viață nouă dincolo de lumina reflectoarelor, viață dedicată consolidării actelor de caritate, care fac o diferență în lume”, continuă prezentarea cărții.

 

Chiar dacă nu e vorba de o biografie oficială, se pare că Prințul Harry și Meghan au acordat interviuri autorilor, jurnaliștii Omid Scobie și Carolyn Durand, cunoscuți ca susținători vechi ai celor doi,  astfel că se așteaptă ca volumul să fie scris în termeni elogioși la adresa Ducilor de Susex, de la prima și până la ultima pagină.

 

”Finding Freedom” va avea 320 de pagini și se așteaptă să fie un best-seller, mai scrie presa britanică.  Deocamdată, cartea este disponibilă pentru pre-comenzi pe Amazon.com.

 

Foto: Hepta

Related Posts

Russell Crowe va juca în remake-ul ”Exorcistul”

Filmul clasic de groază Exorcistul, lansat în 1973, are parte de un remake, ce va aparea în cinematografe…

Andrei Bănuță: „Pentru mine contează ce spun și ce simt atunci când cânt”

Melodiile lui se transformă instantaneu în hituri, ba chiar devin virale pe TikTok. Iar versurile și vocea lui…

Tartă cu lămâie și busuioc. Rețetă recomandată de Adrian Hădean

Această tartă cu lămâie și busuioc este alegerea perfectă pentru zilele de primăvară. Gustul curajos al lămâilor este…

Ce aduce nou Gala Premiilor Gopo 2024. Cine sunt vedetele așteptate pe covorul roșu luni, 29 aprilie

Gala Premiilor Gopo, cel mai important eveniment dedicat cinematografiei din România, se întoarce la cea de-a 18-a ediție…

A apărut primul ceas parfumat din lume

Cum ar fi să porți o bijuterie cu utilitate și parfumată? Culmea cochetăriei! Vacheron Constantin lansează un item…

Călătorii în adâncul sufletului – EMAA și noul său album – ,,f r a t e l e. a b i s”

EMAA prezintă “f r a t e l e. a b i s” – un album ca o…

Coffee Time! Interviu cu Cezara Carteș

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…

Alist Bazar, noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările săptămânii! KIKO MILANO a deschis primul…

Arta în mâinile tale – un proiect despre arhitectură, tehnologie și oameni

La lansarea noii serii Motorola Edge 50, am avut ocazia să stau de vorbă cu fotograful Alex Gâlmeanu…

The Fall Guy, filmul în care joacă pentru prima dată împreună Ryan Gosling și Emily Blunt

După ce la Premiile Oscar de anul acesta Ryan Gosling și Emily Blunt au fost concurenți, în filme…