Bianca Nuțu ∙ March 3, 2020 ∙ 2 min read

Dacă eşti femeie şi eşti interesată de machiaj, sunt absolut sigură că produsele semnate de Giorgio Armani figurează în topul preferinţelor tale. Aşadar, mă bucur să te anunţ că, de curând, la Băneasa Shopping City s-a deschis primul magazin Armani Beauty din Europa. Nu doar atât: această inaugurarea a unui nou magazin în care să-ți găsești produsele tale favorite celebrează 20 de ani de existență mondială Armani Beauty. “Cred că frumusețea vine din interior. Creațiile  mele nu sunt concepute să ascundă sau să transforme personalitatea unei femei. Ci sunt special concepute să pună și mai bine în valoare frumusețea acesteia, să o scoată la lumină”, spunea Giorgio Armani.

 

Așadar, ce motiv mai bun poți găsi să treci pragul magazinului decât cel de a-ți găsi produsele tale preferate? Iconicele fonduri de ten din gama Luminous Silk sau Power Fabric, gama de skincare haute couture Crema Nera, gama de make-up care se potrivește oricărui tip de ten (și de personalitate, dacă este să ținem cont de ce spune designerul Girogio Armani) sau parfumurile preţioase sunt un motiv numai bun să faci o vizită în primul magazin Armani Beauty din Europa.

Definiţia frumuseţii by Giorgio Armani

În 2020, brandul Giorgio Armani celebrează 20 de ani în slujba frumuseţii. 20 de ani în care feminitatea a fost definită ca fiind sinonimă cu autencitatea şi eleganţa. Cosmeticele cu texturi lejere, dar de lungă durată, şi cu formule inovatoare au ajutat femeile să îşi recapete încrederea în propria persoană. Aşa că era de aşteptat să fim teribil de încântate că vom găsi sub acelaşi acoperiş produsele care de-a lungul anilor, ne-au câştigat încrederea şi ne-au demonstrat că make-up-ul poate să fie natural, dar de efect. Light, dar rezistent.

Tried & Tested

The Armani Glow

Atingerea mătăsii pe piele. O senzaţie plăcută, confortabilă, greu de egalat, dar pe care fondurile de ten Luminous Silk Foundation ţi-o oferă la fiecare aplicare. În plus, crează un ten fără cusur, dar care arată super natural. Deloc încărcat şi fără efect de mască. Disponibil în 40 de nuanţe, Luminous Silk Foundation  face pielea atât de luminoasă încât nu ai mai nevoie de filtre de Instragram pentru a o edita în fotografii. Şi mai am o veste bună. Cu ocazia aniversării de 20 de ani, Armani Beauty lansează Luminous Silk Concealer, care se alătură fondului de ten ultra-premiat.

Lip Maestro

Lip Maestro este o gamă, care a fost lansată în 2012 şi care deschide un nou capitol în ceea ce priveşte machiajul buzelor. Aceasta a luat naştere când Linda Cantello, Make-Up Artist Internaţional Giorgio Armani a mixat pigmenţi puri cu un gel transparent. În 2020, există 40 de nuanţe, cu finish mat din care poţi alege. Şi neapărat încearcă  legendara nuanţă 400, the Armani Red.

Related Posts

Brain & Body After Work: 5 clinici și saloane din București în care să ajungi primăvara asta

Primăvara asta, fă-ți planuri de dezvoltare și ține-te de ele, fie că este vorba de corpul tău sau…

Ce au în comun Paris Hilton, AI și un spray autobronzant?

De la Barbie la regina pielii cu aspect bronzat, Paris Hilton este una dintre figurile culturii pop care,…

Sfaturi pentru rutina de îngrijire. Alexia Eram, în dialog cu dr. Cristalia Rusu. Powered by Vichy (VIDEO)

Alexia Eram a fost curioasă să afle cum arată protocolul complet pentru îngrijirea tenului de la doamna doctor…

Un nou magazin Victoria’s Secret te așteaptă în Mega Mall, București, cu o nouă colecție: Body by Victoria

Veștile bune circulă repede! Iar primăvara aceasta avem încă un motiv de bucurie. Victoria’s Secret, liderul în retail…

Parfumuri create pe baza neuroștiinței

Charlotte Tilbury, celebrul make-up artist al vedetelor care și-a înființat un brand de cosmetice omonim, se lansează acum…

13-14 aprilie: Vino să trăiești experiențele inedite din Lancôme Skin Science Club!

Grăbește-te să descoperi produsele excepționale și experiențele inedite din Lancôme Skin Science Club, un pop-up deschis pentru publicul…

5 afecțiuni ale pielii cauzate de endometrioză

Prea mult estrogen în organism poate declanșa erupții sau acnee. Pe de altă parte, inflamația nu este implicată…

Ai un ten cu impurități? Iată ce trebuie să faci ca să scapi de imperfecțiuni!

Tenul nostru este ca o carte de vizită și reflectă atât starea noastră de sănătate, cât și obiceiurile…

Beauty News: 12 cosmetice de care te vei îndrăgosti primăvara asta

Culorile vibrante ale noilor produse pentru machiaj și esențele florale ale primăverii dau tonul unui anotimp în care…

Serena Williams își lansează un brand de beauty

Serena Williams este cel mai recent exemplu de vedetă care se lansează în domeniul de beauty cu propria…