Monica Cismaru ∙ December 4, 2023 ∙ 3 min read

Sebastian Stan (41de ani), actor de origine română, născut la Constanța, este unul dintre cei mai apreciați de la Hollywood, iar în ultimii ani a interpretat o serie de roluri de succes – seria Marvel: Captain America și Avengers, Pam&Tommy (pentru care a fost nominalizat la Globurile de Aur și la Emmy), The Devil All the Time, Dumb Money, Ghosted, Sharper, Bupkis, Fresh, The 355 etc.

Sebastian Stan nu se oprește aici și acceptă o nouă provocare cinematografică, aceea de a interpreta rolul lui Donald Trump, în filmul The Apprentice. Sebastian Stan va intra în pielea unui mai tânăr Donald Trump, în perioada în care viitorul președinte SUA era un om de afaceri de succes, care avea să devină unul dintre cei mai bogați oameni din America.

Sebastian Stan, Donald Trump

În filmul The Apprentice vor mai apărea Jeremy Strong (Succession), în rolul procurorului Roy Cohn, și Maria Bakalova (cunoscută mai ales din Borat 2), în rolul Ivanei Trump, soția răposată a lui Trump. ”Este vorba despre o poveste dintre mentor și învățăcel, care pune bazele unei dinastii americane. Povestea este despre exploatarea puterii și a ambiției, într-o lume plină de corupție și de dezamăgiri. Filmul va prezenta personaje bine conturate și va face lumină asupra costului de natură morală și umană, definit de câștigători și de perdanți”, spun producătorii.

The Apprentice, realizat de Ali Abbasi, se află în etapa de producție și va reda perioada în care Donald Trump era un vestit om de afaceri, între anii 70-80. Scenariul producției e scris de Gabriel Sherman, autor și reporter, cel care a semnat în 2017 cartea The Loudest Voice in the Room, o biografie a fondatorului canalului Fox News, Roger Ailes.

Personajul Roy Cohn, interpretat în film de Jeremy Strong, este cel care a lucrat la diverse investigații anti-comuniste alături de guvernul federal și de senatorul Joseph McCarthy, fondatorul mișcării ”McCarthyste”. Cohn a ajuns să lucreze ca avocat în New York, iar Donald Trump a fost unul dintre clienții săi principali. Cohn a murit la vârsta de 59 de ani, în 1986.

Ivana Trump, Maria Bakalova

Ivana Trump, interpretată în film de Maria Bakalova, s-a căsătorit cu Trump în 1977, iar cuplul a avut trei copii – Donald Jr, Ivanka și Eric. Cei doi au divorțat în anii 90, iar Ivana a decedat la New York anul trecut, la vârsta de 73 de ani.

donald trump

The Apprentice se filmează în timp ce fostul președinte american se află în mijlocul unui proces de fraudă civilă, alături de fiii săi, proces intentat de procurorul general Letitia James. Autoritățile speră ca, în urma procesului, Donald Trump să fie amendat cu 250 de milioane de dolari și să i se interzică dreptul de a mai face afaceri în New York.

Foto: Hepta

Related Posts

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…