Monica Cismaru ∙ May 18, 2023 ∙ 3 min read

Așteptarea a luat sfârșit! Premiera celui de-al doilea sezon din continuarea celebrului serial ”Sex and the City”, intitulată ”And Just Like That…” a fost anunțată.

Sezonul doi ”And Just Like That…” va începe în data de 22 iunie pe HBO Max (care va fi rebranduit doar Max), iar fanii lui Carrie Bradshaw, ai Mirandei Hobbes și ai lui Charlotte York, interpretate de Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis, își vor revedea personajele preferate în noile aventuri care li se creionează.

and just like that sezonul 2

Caracterizat ca un nou capitol pentru iconicul ”Sex and the City”, sequelul ”And Just Like That…”, sezonul doi, se anunță a fi plin de surprize, iar posterul lansat invită telespectatorii să-și ocupe un loc confortabil deoarece urmează să înceapă distracția. Pe lângă personajele consacrate, revin în sezonul doi și new-entry-urile Sara Ramirez, în rolul Che Diaz, Nicole Ari Parker în rolul Lisa Todd Wexley, Sarita Choudry în rolul Seema Patel și Karen Pittman ca Dr. Nya Wallace.

La rândul ei, Sarah Jessica Parker a publicat un poster alternativ pentru noul sezon, în care apar Niall Cunningham, în rolul Brady Hobbes, Evan Handler – Harry Goldenblatt, Mario Cantone în rolul Anthony Marentino, Cathy Ang în rolul Lily York Goldenblatt și Alex Swinton în rolul Rose Goldenblatt sau Rock. 

Lângă fotografie, Sarah Jessica Parker a scris: ”Aceasta este invitația oficială pentru voi, puteți veni împreuna cu încă o persoană (sau două sau trei sau patru…) toata lumea e bine-venită aici. Sper că vă e foame”.

În urmă cu o lună, fanii au putut să tragă deja cu ochiul din trailerul lansat la ce se va întâmpla în sezonul doi din ”And Just Like That…”. Trailerul anunță revenirea lui Aidan Shaw, interpretat de John Corbett, în rolul fostei mari iubiri a lui Carrie, pe lângă Mr Big, ucis încă din primul episod al primului sezon. ”Și, uite-așa, mi-am dat seama că unele lucruri e mai bine să rămână în trecut. Dar poate nu chiar toate”, spune Carrie Bradshaw în prezentare. Aidan este vazut în fața locuinței lui Carrie și se pare că cei doi își reiau povestea de dragoste. ”Dacă ești norocoasă, indiferent de ce îți rezervă viața, te poți baza mereu pe prietenii tăi, să fie acolo lângă tine”, mai spune Carrie Bradshaw.

În sezonul doi vom mai putea vedea cum continuă povestea de dragoste dintre Miranda și Che Diaz – perechea este văzută în trailer cum se sărută pătimaș. În ceea ce o privește pe Charlotte, aceasta se confruntă cu o dramă când fiica ei adoptivă, Lily, îi mărtuisește că este pregătită să-și piardă virginitatea, lucru care o șochează pe Charlotte.

Producția pentru noul sezon a început în luna septembrie a anului trecut, când Sarah Jessica Parker a publicat pe Instagram o pagină cu scenariul seriei.

Related Posts

Călătorește în România!

Asta îți recomandă #AlistGirls. Primăvara aceasta, descoperă frumusețile României în cinci locuri de poveste – perfecte pentru orice…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Camelia Caesar, Naționala Feminină de Fotbal

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Cu viața erotică la terapeut

Există nenumărate motive pentru care oamenii se gândesc să înceapă „câteva” ședințe de psihoterapie. Psihologul și psihoterapeutul relațional…

Dragoste & bani: un subiect tabu și o relație complicată

Cel mai adesea, banii sunt un subiect delicat într-o relație de cuplu, deși gestionarea lor defectuoasă poate semăna…

Loc de mai bine: mamele care au nevoie de sprijin

În fiecare număr, îţi prezentăm ONG-uri, proiecte sociale sau campanii umanitare care fac din lume un loc mai…

5 cărți pe care le poți face cadou de Paște

Paștele este un eveniment perfect pentru a adăuga între cadourile pentru familie și câte o carte potrivită preferințelor…

Selena Gomez va avea un nou cooking show- Selena + Restaurant

După ce, în anii pandemiei a inițiat un cooking show filmat chiar în bucătăria ei, intitulat Selena+ Chef,…

Cine sunt câștigătorii Premiilor Gopo 2024

Cea de-a 18-a ediție a Galei Premiilor Gopo a avut loc luni seara, la Teatrul Național ,,I. L….

Cele mai importante sfaturi despre îngrijirea intimă, explicate de medici ginecologi

Poate că nu e chiar un subiect abordabil la o cafea, dar este unul extrem de important pentru…

Coffee Time! Interviu cu Maria Raluca Năvloiu

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…