Monica Cismaru ∙ March 27, 2023 ∙ 4 min read

Balul Trandafirilor este unul dintre cele mai importante evenimente modene anuale care se desfășoară la Monte Carlo – Monaco.

Aflat sub patronajul Prințesei Caroline de Hanover și al Prințului Albert, Balul Trandafirilor (Bal de la Rose) ajuns la cea dea 67-a ediție a fost inaugurat de Prințesa Grace de Monaco și are loc în luna martie, la Salle des Etoiles – Sporting Monte-Carlo. În fecare an, evenimentul are o tematică diferită, iar anul acesta, tema balului a fost Bollywood.

balul trandafirilor

 Evenimentul își propune să strângă fonduri pentru fundația de caritate Princess Grace prin vânzarea de bilete și din licitații. Balul Trandafirilor atrage în fiecare an elita internațională și, pentru o seară, micul principat se transformă într-o feerie festivă prin care i se menține spectrul de glamour și de legendă. Anul acesta, Prințesa Caroline de Hanover, sora Prințului Albert, a ales ca temă pentru Balul Trandafirilor conceptul Bollywood și a apelat la măiestria prietenului ei, designerul Christian Louboutin, pentru a imagina scenografia și decorurile somptuoase.

La Salle des Etoiles, locul desfășurării balului, a fost transformată într-un studio de film de la Bollywood, în care animatorii i-au purtat pe participanți într-o călătorie muzicala și de dans, în care personajul principal a fost Frumusețea, întruchipată de o tânără indiancă invitată să participe pentru pima dată la un bal.

Printre vedetele prezente la Balul Trandafirilor s-au numărat bineînțeles gazdele, Prințul Albert de Monaco și Prințesa Caroline de Hanover, alături de copiii ei, Pierre Casiraghi, însoțit de Beatrice Borromeo, Charlotte Casiraghi și Andrea Casiraghi, alături de Tatiana Santo Domingo. De asemenea, la bal au mai participat cuplul de tenismeni Elina Svitolina și Gael Monfils, cântprețul Mika și multe alte vedete și personalități din înalta societate europeană. Marea absentă de la Balul Trandafirilor a fost Prințesa Charlene de Monaco, soția Prințului Albert.

Mika

Toate fondurile stranse în urma Balului trandafirilor – unde se organizeaza si licitatii – sunt donate unor cauze caritabile patronate de Funația Printesa Grace, prin care sunt sprijiniți adulții si copiii vulnerabili.

Foto: Hepta

Related Posts

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…

Kate Moss are o relație nepotul lui Bob Marley

La 50 de ani, Kate Moss își trăiește viața din plin. Supermodelul a împlinit în luna ianuarie 50…

Noaptea Albă a Bezelelor

Tort de Bezea va fi deschis de Noaptea Muzeelor. Cofetaria de pe Strada Roma 5 expune ediții limitate…

Anya Taylor-Joy, apariție șic pe Riviera Franceză

Aflată la Cannes, pentru a participa la cea de-a 77-a ediție a celebrului Festival de Film, actrița Anya…

Prințesa Beatrice îi va lua locul lui Kate Middleton

Prințesa Beatrice va prelua obligațiile rgelae care i-ar fi revenit lui Kate Middleton, Prințesa de Wales, care urmeaza…

NEVERSEA 2024 – MALUMA vine pentru prima dată la un festival din România 

MALUMA, superstarul columbian de reggaeton și latino-pop, ale cărui hituri de top și colaborări cu artiști precum Shakira,…

Cea mai mare cursă caritabilă din lume – Race for the Cure Roma, ediția a 25-a

Mihaela Geoană și Boardul Fundației Renașterea, cu sprijinul Ambasadei României în Italia au format echipa României la cea…

Horoscopul săptămânii 13-19 mai 2024

Astrologul Anca Stoica ne prezintă previziunile astrale ale săptămânii 13-19 mai 2024. Berbec Interesante zile pentru relațiile sentimentale…

10 cărți de luat în vacanță

Cum care vacanță? În cea de primăvară, în vacanța de vară pe plajă, în orice weekend break pe…

Aniversare la Eurovision- 50 de ani de când ABBA a câștigat concursul

Fanii Eurovision sunt în delir de când formația ABBA a lăsat de înțeles că va reveni pe scenă…