Monica Cismaru ∙ February 21, 2023 ∙ 3 min read

Senzualitatea se moștenește! Fiica celebrilor artiști Johnny Depp și Vanessa Paradis, Lily Rose Depp (23 de ani), pozează topless pentru prima dată, pe coperta publicației i-D.

Urmașa celebrilor ei părinți își promovează astfel noul ei film, serialul-dramă The Idol, în care joacă rolul unei tinere cântărețe chinuite de probleme mentale, care decide să-și recâștige faima și statutul de cel mai sexy star din America.

Fotografiile încărcate de senzualitate, realizate de Karim Sadli, o înfățișează pe Lily Rose Depp în diverse ipostaze în care își pune trupul în valoare, fără falsă pudoare.

lily rose depp

Lily Rose Depp jonglează foarte bine cu propria ei senzualitate și afișeaza o nuditate subtila, redată în mod artistic de ochiul priceput al fotografului.

Lily Rose Depp povestește despre rolul ei din The Idol, despre care a spus că a făcut-o să se simtă eliberată. ”Dacă vine vorba de confort și de încredere, atunci trebuie să vă spun că la filmări a fost nevoie să accesez multe zone vulnerabile.”

lily rose depp

Actrița joacă în film alături de celebrul The Weeknd, pe numele adevărat Abel Tesfaye, care interpretează rolul iubitului ei. Acesta este primul rol artistic interpretat de The Weeknd, unul dintre cei mai apreciați cântăreți la ora actuală.

”Abel a fost cel mai bun partener pe care mi l-aș fi putut dori. Ne protejam unul pe celălalt, m-am simțit puternică alături de el”.

lily rose depp

Fiica lui Johnny Depp a discutat și despre statutul ei de copil cu părinți celebri și despre eventualele uși care i s-au deschis mai ușor datorită moștenirii ei genetice. Lily Rose a pomenit despre sindromul impostorului și despre accesele de paraonoia care vin la pachet cu celebritatea.

lily rose depp

”Părinții mei sunt artiști, așa că am fost încurajată dintotdeauna să explorez tot ceea ce mi-am dorit. Dintotdeauna am fost o mică artistă, obișnuiam să mă costumez și să dansez prin casă”, mai spune Lily Rose, care a ajuns actriță din întâmplare, când a apărut într-un film horror doar pentru că se afla în vizită pe platourile de filmare.

”N-ai decât să-ți vezi de treabă și să ai încredere în tine, să te gândești că, dacă ai primit un rol, atunci acest lucru s-a întâmplat datorită talentului tău, asta e tot ce poți face. În același timp, nu ai cum să nu te simți puțin emoționată și provocată, n-ai cum să nu te gândești la cum o s-o scoți la capăt, iar aceasta e o motivație foarte bună, un catalizator care te ajută să arăți ceea ce poți cu adevărat. Câteodată am impresia că nu am habar de nimic. Dar dacă nu te temi puțin, atunci care mai e distracția? Îmi place să-mi fie și puțin teamă”, mai spune Lily Rose Depp.

Foto: i-D

Related Posts

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…

Kate Moss are o relație nepotul lui Bob Marley

La 50 de ani, Kate Moss își trăiește viața din plin. Supermodelul a împlinit în luna ianuarie 50…

Noaptea Albă a Bezelelor

Tort de Bezea va fi deschis de Noaptea Muzeelor. Cofetaria de pe Strada Roma 5 expune ediții limitate…