Monica Cismaru ∙ February 7, 2023 ∙ 3 min read

Dolly Parton, legenda muzicii country, a împlinit luna trecută vârsta de 77 de ani, ocazie cu care a abordat subiectul trecerii timpului și felul în care își acceptă vârsta și tot ceea ce vine la pachet cu senectutea.

Legenda muzicii country spune că nu-i e frică de îmbătrânire și adaugă că nu ar schimba pentru nimic locul cu o persoană mai tânără, mai ales în zilele noastre. ”Se spune că înțelepciunea vine odată cu vârsta și nu poți opri trecerea timpului, iar cifrele nu mint”, spune Dolly Parton și adaugă:

dolly parton

”Bineînțeles că oricine și-ar dori să aibă veșnic 35 de ani și eu chiar mă simt așa. Dar nici nu mă pot bloca în ideea că trebuie să fac anumite lucruri. Felul în care trăiesc, muncesc, felul în care simt – voi face fiecare secundă din viață să conteze. Pot să trăiesc până la 100 de ani sau pot să mor mâine, oricând ar veni momentul, voi ști că am murit încercând să fac tot ce pot pentru a savura la maximum fiecare moment din viață”, declară Dolly Parton într-un interviu acordat publicației Insider.

”Atât timp cât sunt sănătoasă, vârsta nu ar trebui să conteze. Nu mă simt de vârsta mea, nu muncesc, nu gândesc și, sper eu, nu arăt potrivit vârstei mele”, mai spune amuzată vedeta muzicii .

Dolly Parton își detaliază și programul de zi cu zi și spune că se trezește la ora 3 a.m. , deoarece atunci se simte cel mai inspirată.

dolly parton

”Nu am nevoie de mult somn. Mă culc devreme, dar chiar și dacă stau până târziu în noapte, parcă am un mic ceas interior care îmi spune. E ora 3 dimineața!”. Dorm suficient, dar nu am nevoie de multe ore de somn, cum au alte persoane, e o trăsătură a familiei Parton. Nu urmez nici vreo rutină complicată de skincare și nu consider necesar să plătești sume astronomice pentru a te bucura de produse calitative. Majoritatea cosmeticelor ieftine sunt suficient de bune, ba chiar mai bune, câteodată, decât cele scumpe”.

Dolly Parton mai povestește că, în timpul liber, când nu e în studio, la înregistrări, adoră să gătească pentru soțul ei preparate specifice sudului și chiar deține un brand de alimente, Duncan Hines, care cuprinde prăjituri, pâine și biscuiți, dar și budinci de banane și de cocos.

Foto: Hepta

Related Posts

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…