Monica Cismaru ∙ August 29, 2022 ∙ 3 min read

Să fie oare vorba despre împăcarea anului sau doar de menținerea unei relații civilizate, de dragul copilului? Irina Shayk și Bradley Cooper au luat prin surprindere pe toată lumea după ce modelul a postat o fotografie pe Instagram alături de fostul ei partener, din timpul unei vacanțe în Bahamas.

Irina Shayk, una dintre cele mai apreciate modelele ale lumii, și Bradley Cooper, actor cu multiple nominalizări la Oscar, apar din nou împreună într-o ipostază ce ar putea trăda o împăcare între ei. Cuplul s-a destrămat în 2019 și, de atunci, au împărțit custodia fiicei lor, Lea La Seine, acum în vârstă de cinci ani.

În fotografia din vacanța exotică, Irina Shayk și Bradley Cooper apar într-o ipostază tandră – modelul își sprijină capul pe umărul actorului și aproape că-l îmbrățiăează, ambii zâmbesc fericiți. Mai mult, modelul nu a scris nimic lângă instantaneu, ci doar a pus un emoji cu inimă. Pe lânga imaginea cu fostul ei iubit, Irina a postat mai multe fotografii cu ea si cu animăluțele de pe insula exotică din Caraibe.

Irina Shayk si Bradley Cooper au fost împreună timp de cinci ani, iar ultima lor apariție de anvergură a avut loc la Gala Oscar din 2019, când Bradley Cooper a cântat alături de Lady Gaga, într-un moment emoționant. După despărțire, care se pare că a rănit-o puternic pe Shayk, potrivit spuselor ei dintr-un intreviu, cei doi au menținut o relație civilizată și apropiată de dragul fiicei lor. Ambii au locuit la New York și au fost văzuți în circumstanțe amicale. Cel mai recent, Irina Shayk a avut o aventură efemeră cu Kanye West, alături de care a făcut o escapadă la Paris, dar, odată reîntoarsă în SUA, a întrerurpt legătura cu problematicul rapper. Iar în ceea ce-l privește pe Bradley Cooper, se pare că ar fi avut o legătură cu Huma Abedin, fosta consilieră a lui Hillary Clinton. Relația lor ar fi durat câteva luni și ar fi început după ce Cooper ar fi încheiat relația cu actrița Diana Agron, cunoscută din serialul Glee.

bradley cooper irina shayk

Cooper și Shayk au avut primele lor întâlniri romantice în primăvara lui 2015, la New York și au fost vazuți împreună la percerea dată de Rihanna după Met Gala, în mai, unde au cântat împreună la karaoke. În aceeași lună, Shayk a zburat la Londra, pentru a-l urmări pe iubitul ei în piesa de teatru The Elephant Man și s-au afișat fără rețineri pe străzile londoneze. Cei doi lăsaseră în urmă relații de lungă durată: Cooper, pe cea cu modelul Suki Waterhouse, iar Shayk, pe cea cu Cristiano Ronaldo. De atunci, cei doi au fost nedespărțiți până în iunie 2019, când au anunțat că nu mai formează un cuplu.

”E un tată 100% implicat, nu are nevoie de bonă. Lea a fost cu el în vacanță timp de două săptămâni și nu i-am sunat nici măcar o dată”, povestea Irina Shayk despre cât de priceput e Cooper în ipostaza de tată.

Foto: Hepta, Instagram

Related Posts

Călătorește în România!

Asta îți recomandă #AlistGirls. Primăvara aceasta, descoperă frumusețile României în cinci locuri de poveste – perfecte pentru orice…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Camelia Caesar, Naționala Feminină de Fotbal

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Cu viața erotică la terapeut

Există nenumărate motive pentru care oamenii se gândesc să înceapă „câteva” ședințe de psihoterapie. Psihologul și psihoterapeutul relațional…

Dragoste & bani: un subiect tabu și o relație complicată

Cel mai adesea, banii sunt un subiect delicat într-o relație de cuplu, deși gestionarea lor defectuoasă poate semăna…

Loc de mai bine: mamele care au nevoie de sprijin

În fiecare număr, îţi prezentăm ONG-uri, proiecte sociale sau campanii umanitare care fac din lume un loc mai…

5 cărți pe care le poți face cadou de Paște

Paștele este un eveniment perfect pentru a adăuga între cadourile pentru familie și câte o carte potrivită preferințelor…

Selena Gomez va avea un nou cooking show- Selena + Restaurant

După ce, în anii pandemiei a inițiat un cooking show filmat chiar în bucătăria ei, intitulat Selena+ Chef,…

Cine sunt câștigătorii Premiilor Gopo 2024

Cea de-a 18-a ediție a Galei Premiilor Gopo a avut loc luni seara, la Teatrul Național ,,I. L….

Cele mai importante sfaturi despre îngrijirea intimă, explicate de medici ginecologi

Poate că nu e chiar un subiect abordabil la o cafea, dar este unul extrem de important pentru…

Coffee Time! Interviu cu Maria Raluca Năvloiu

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…