Monica Cismaru ∙ July 20, 2022 ∙ 2 min read

Inflație de nunți printre vedete! Cea mai nouă mireasă anunțată este actrița din serialul de succes The Queen’s Gambit, Anya Taylor-Joy (26 de ani), despre care s-a aflat că s-a căsătorit cu logodnicul ei, actorul și cântărețul Malcolm McRae (27 de ani).

Anya Taylor-Joy s-a afișat în Sydney, locul în care filmează pentru producția Mad Max – Furiosa, alături de proaspătul ei soț, purtând verigheta. Se pare că nunta celor doi a fost una fără fast, desfășurată la starea civilă, în SUA, iar imediat după ceremonie, cei doi au zburat în Australia, pentru angajamentele profesionale ale miresei. Totuși, proaspăta familie își dorește să organizeze o nuntă mare imediat ce vor reveni în SUA.

anya taylor-joy malcolm mcrae
Anya Taylor-Joy și Malcolm McRae

Primele zvonuri legate de logodna Anyei Taylor-Joy cu Malcolm McRae au apărut luna trecută, când actrița a apărut purtând un inel de logodnă cu diamant.

Se pare că relația celor doi durează de un an, dar cuplul a păstrat discreția în ceea ce-i privește. Anya Taylor-Joy și Malcolm McRae au apărut prima dată împreună în public la petrecerea dată de publicația Vanity Fair de la Premiile Oscar de anul acesta. Câteva luni mai târziu, cei doi își făceau apariția la premiera filmului The Northman (în care joacă Anya) de la Londra.

anya taylor-joy

”În sfârșit am găsit pe cineva cu care să stau în liniște și să citesc. Parcă am avea 80 de ani și 7, în același timp, dar funcționăm foarte bine împreună”, a declarat Anya Taylor-Joy despre partenerul ei, la un moment dat.

La rândul său, McRae a publicat o fotografie alături de iubita lui pe Instagram, lângă care a scris: ”Sunt al naibii de mândru de fata asta!”. Malcolm McRae s-a lansat în adolescență în cadrul unui talent-show, iar în prezent, cântă în trupa pop-folk-rock More și a jucat în scurtmetrajul ”How’dy!”, lansat în 2020.

Foto: Hepta

Related Posts

Premierele lunii mai: filme noi la cinema

Blockbustere mult așteptate, comedii și povești pentru întreaga familie: iată care sunt premierele lunii mai la cinema. Kingdom…

Coffee Time! Interviu cu Bogdan Georgescu

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…

3 ani pe o platformă de networking: ce-am învățat din 254 de întâlniri (cu mulți experți și câțiva ciudați)

Totul a început cu un text de la clienta mea ucraineancă londoneză, coach pentru executivi proaspăt promovați. „Știu…

Călătorește în România!

Asta îți recomandă #AlistGirls. Primăvara aceasta, descoperă frumusețile României în cinci locuri de poveste – perfecte pentru orice…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Camelia Caesar, Naționala Feminină de Fotbal

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Cu viața erotică la terapeut

Există nenumărate motive pentru care oamenii se gândesc să înceapă „câteva” ședințe de psihoterapie. Psihologul și psihoterapeutul relațional…

Dragoste & bani: un subiect tabu și o relație complicată

Cel mai adesea, banii sunt un subiect delicat într-o relație de cuplu, deși gestionarea lor defectuoasă poate semăna…

Loc de mai bine: mamele care au nevoie de sprijin

În fiecare număr, îţi prezentăm ONG-uri, proiecte sociale sau campanii umanitare care fac din lume un loc mai…

5 cărți pe care le poți face cadou de Paște

Paștele este un eveniment perfect pentru a adăuga între cadourile pentru familie și câte o carte potrivită preferințelor…

Selena Gomez va avea un nou cooking show- Selena + Restaurant

După ce, în anii pandemiei a inițiat un cooking show filmat chiar în bucătăria ei, intitulat Selena+ Chef,…