Cunoscută pentru rolul din serialul „The Queen’s Gambit”, Anya Taylor-Joy a fost desemnată săptămâna aceasta ambasador mondial Dior. Anunțul a fost făcut pe contul de Instagram al companiei.

Actriţa, care va fi pe afişul „Last Night in Soho”, noul film al lui Edgar Wright, va purta la viitoarele evenimente, pe covorul roşu, ţinute care vor purta semnătura designerului Maria Grazia Chirui. Ea va avea şi un machiaj conceput de Peter Philips.

Anya a atras toate privirile la evenimentele din industria cinematografică, în ultimii ani. Ca o veritabilă regină, în ciuda vârstei, actriţa din The Queen’s Gambit a impresionat publicul, din punct de vedere stilistic cu alegerile ţinutelor sale, atât la Globuri, cât şi la Cristics Choice Awards, chiar dacă a fost vorba despre ceremonii virtuale.

Cât privește planurile sale pentru viitorul apropiat, Anya Taylor-Joy a anunțat că va lucra cu Robert Eggers, regizorul „The Witch”, filmul care a lansat-o în 2015. După ce a filmat cu el lungmetrajul despre vikingi „The Northman”, actriţa pregăteşte cu cineastul o nouă versiune a „Nosferatu”, reluarea miticului „Dracula” din 1922 al regizorului german F.W. Murnau.

Foto: Hepta

Related Posts