Monica Cismaru ∙ February 16, 2022 ∙ 3 min read

După patru ani în care gala de decernare a premiilor Oscar nu a mai beneficiat de un prezentator, anul acesta, trei nume celebre, toate femei, vor găzdui cea de-a 94-a ediție. Astfel, vedetele alese să prezinte cea mai așteptată seară din lumea filmului sunt actrițele Amy Schumer, Regina Hall și Wanda Sykes.

Este pentru prima dată când Premiile Oscar sunt prezentate de trei femei, după ce, în anii anteriori, rolul de prezentator a fost deținut de celebrități precum Billy Crystal, Ellen DeGeneres, Anne Hathaway și James Franco, Kevin Hart sau Jimmy Kimmel.

amy schumer
Amy Schumer

”Vrem ca lumea să se pregătească să se distreze de minune. Merită așteptarea”, au declarat Amy Schumer, Regina Hall și Wanda Sykes, cele trei prezentatoare ale Premiilor Oscar 2022.

regina hall
Regina Hall

Cel mai recent prezentator al Galei Oscar a fost actorul și comediantul Kevin Hart, în 2018, dar prestația sa din cadrul show-ului nu a fost deloc apreciată, din contră, a lăsat în urmă un scandal cu accente de homofobie. Hart trebuia să prezinte și ediția din 2019, dar organizatorii au renunțat la serviciile sale și, de atunci, ceremonia n-a mai avut prezentatori.

Amy Schumer, una dintre cele mai apreciate comediante, a glumit legat de rolul său la Oscar de anul acesta și a spus: ”Nu știu cine a considerat că ar fi o idee bună ca eu să prezint Oscarurile, dar voi fi acolo alături de prietenele mele bune Wanda Sykes și Regina Hall. Ar fi bine să mă duc să urmăresc niște filme”.

wanda sykes
Wanda Sykes

Anul trecut, ceremonia Oscar a avut loc preponderent în spațiul virtual, fără defilări pe covorul roșu din cauza pandemiei, iar anul acesta organizatorii anunță un show cu mai multă strălucire după austeritatea din ultimii ani.

Anne Hathaway și James Franco
Anne Hathaway și James Franco, prezentatorii Oscar din 2011

”Anul acesta, gala se concentrează pe iubitorii de filme. Am adus laolaltă trei dintre cele mai dinamice, amuzante femei, cu stiluri diferite de comedie. Suntem siguri că Regina, Amy și Wanda vor avea un simț al umorului apreciat de public. Avem multe surprize pregătite, așteptați-vă la cele mai neașteptate lucruri!”, au declarat organizatorii.

Cea de-a 94-a ediție a Premiilor Oscar va avea loc pe 27 martie 2022 la Dolby Theatre, de pe Hollywood Boulevard.

Foto: Hepta

Related Posts

Premierele lunii mai: filme noi la cinema

Blockbustere mult așteptate, comedii și povești pentru întreaga familie: iată care sunt premierele lunii mai la cinema. Kingdom…

Coffee Time! Interviu cu Bogdan Georgescu

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…

3 ani pe o platformă de networking: ce-am învățat din 254 de întâlniri (cu mulți experți și câțiva ciudați)

Totul a început cu un text de la clienta mea ucraineancă londoneză, coach pentru executivi proaspăt promovați. „Știu…

Călătorește în România!

Asta îți recomandă #AlistGirls. Primăvara aceasta, descoperă frumusețile României în cinci locuri de poveste – perfecte pentru orice…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Camelia Caesar, Naționala Feminină de Fotbal

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Cu viața erotică la terapeut

Există nenumărate motive pentru care oamenii se gândesc să înceapă „câteva” ședințe de psihoterapie. Psihologul și psihoterapeutul relațional…

Dragoste & bani: un subiect tabu și o relație complicată

Cel mai adesea, banii sunt un subiect delicat într-o relație de cuplu, deși gestionarea lor defectuoasă poate semăna…

Loc de mai bine: mamele care au nevoie de sprijin

În fiecare număr, îţi prezentăm ONG-uri, proiecte sociale sau campanii umanitare care fac din lume un loc mai…

5 cărți pe care le poți face cadou de Paște

Paștele este un eveniment perfect pentru a adăuga între cadourile pentru familie și câte o carte potrivită preferințelor…

Selena Gomez va avea un nou cooking show- Selena + Restaurant

După ce, în anii pandemiei a inițiat un cooking show filmat chiar în bucătăria ei, intitulat Selena+ Chef,…