A List Magazine ∙ December 19, 2021 ∙ 4 min read

Acţiunea razelor UV, folosirea produselor necorespunzătoare, stresul şi multe alte lucruri pot lăsa urme vizibile pe pielea noastră. Odată cu trecerea timpului apar riduri, pete pigmentare, pori înfundaţi, iar pielea poate căpăta o textură neuniformă. Genetica are de asemenea un rol important, însă pentru a avea rezultatele pe care ni le dorim, este nevoie să ne construim o rutină de skincare corectă, adaptată nevoilor specifice tenului nostru.

Dar cum putem şti cu siguranţă care sunt acelea şi cu ce probleme ne confruntăm?

Aici este nevoie sa ne lăsăm pe mâna specialiştilor care pot face o analiză corectă prin intermediul aparatelor de ultimă generaţie.

Specialiștii care oferă consultanță în concept store-ul BeWell Store de pe Str. Mendeleev nr. 8 folosesc un echipament ultraperformant de diagnoză estetică numit IntuiSkin.

Acest aparat identifică simultan 7 disfuncționalități ale pielii, în mai puţin de 30 de secunde. IntuiSkin măsoară în timp real caracteristicile biofizice şi mecanice ale pielii. Imaginea digitală este proiectată pe ecran, iar clientul poate proba vizual ceea ce terapeutul îi indică în urma diagnosticului. În final, terapeutul selectează produsele adecvate pentru o rutină de skincare corectă şi personalizată. Cu ajutorul dermoanalizatorului IntuiSkin se poate determina cu precizie tipul tenului, nivelul hidratării epidermei, condiția pielii (dacă este sensibilă, comedonică, cuperotică, pigmentată sau îmbătrânită), nivelul de elasticitate și pe cel al sebumului.Iată şi câteva produse pe care specialiştii în skincare le recomandă și pe care le puteți găsi la BeWell Store, atât la o vizită în magazinul fizic, cât și online.

Vitamin C Peeling Gel – Dermafirm

Este un gel hipoalergenic care exfoliază fără a irita tenul recomandat în special persoanelor cu piele sensibilă cărora le este dificil să folosească produse de exfoliere în general, din cauza riscului de a se irita. Se potriveşte însă şi persoanelor care se confruntă cu exces de sebum, pentru că ajută la eliminarea aspectului “cakey” al machiajului.

Pad-urile exfoliante – Soroci

Elimină celulele moarte şi controlează producția de sebum folosind ingrediente cum ar fi PHA (un exfoliant chimic blând) şi compusul Fucoidan din alge marine care ajută la vindecarea şi hidratarea pielii.

Moist barrier intensive Cream M4 – Dermafirm

Conţine o combinație de 4 ingrediente care fortifică pielea: Ceramide NP, Panthenol, Betaine si Palmitoyl Tripeptide-1. Hidratează şi îmbunătăţeşte bariera naturală a pielii şi îi conferă un aspect luminos şi natural. Produsele din gama Dermafirm sunt formulate doar cu ingrediente sigure, fără conservanţi sau culori artificiale.

Cremă corectoare Miracle age – Thank you Farmer

O cremă anti-aging intens hidratantă şi foarte concentrată care în timp ce ajută pielea să îşi păstreze vitalitatea şi aspectul tânăr, o şi hrăneşte şi îi conferă fermitate şi strălucire.

Bb cream – Soroci

Crema de refacere Soroci este ideală şi pentru tenul sensibil, conţine factor de protecţie solară 50+ necesar indiferent de anotimp, iar pigmenții naturali din Kaolin si Aronia îi conferă tenului o acoperire naturală şi un finish mat.

Pentru mai multe detalii despre produse şi informaţii utile pentru îngrijirea pielii, urmăriţi blogul bewellstore.ro.

Related Posts

Brain & Body After Work: 5 clinici și saloane din București în care să ajungi primăvara asta

Primăvara asta, fă-ți planuri de dezvoltare și ține-te de ele, fie că este vorba de corpul tău sau…

Ce au în comun Paris Hilton, AI și un spray autobronzant?

De la Barbie la regina pielii cu aspect bronzat, Paris Hilton este una dintre figurile culturii pop care,…

Sfaturi pentru rutina de îngrijire. Alexia Eram, în dialog cu dr. Cristalia Rusu. Powered by Vichy (VIDEO)

Alexia Eram a fost curioasă să afle cum arată protocolul complet pentru îngrijirea tenului de la doamna doctor…

Un nou magazin Victoria’s Secret te așteaptă în Mega Mall, București, cu o nouă colecție: Body by Victoria

Veștile bune circulă repede! Iar primăvara aceasta avem încă un motiv de bucurie. Victoria’s Secret, liderul în retail…

Parfumuri create pe baza neuroștiinței

Charlotte Tilbury, celebrul make-up artist al vedetelor care și-a înființat un brand de cosmetice omonim, se lansează acum…

13-14 aprilie: Vino să trăiești experiențele inedite din Lancôme Skin Science Club!

Grăbește-te să descoperi produsele excepționale și experiențele inedite din Lancôme Skin Science Club, un pop-up deschis pentru publicul…

5 afecțiuni ale pielii cauzate de endometrioză

Prea mult estrogen în organism poate declanșa erupții sau acnee. Pe de altă parte, inflamația nu este implicată…

Ai un ten cu impurități? Iată ce trebuie să faci ca să scapi de imperfecțiuni!

Tenul nostru este ca o carte de vizită și reflectă atât starea noastră de sănătate, cât și obiceiurile…

Beauty News: 12 cosmetice de care te vei îndrăgosti primăvara asta

Culorile vibrante ale noilor produse pentru machiaj și esențele florale ale primăverii dau tonul unui anotimp în care…

Serena Williams își lansează un brand de beauty

Serena Williams este cel mai recent exemplu de vedetă care se lansează în domeniul de beauty cu propria…