Monica Cismaru ∙ December 16, 2021 ∙ 2 min read

Aparițiile lor împreună atrag de fiecare dată toate privirile și la fel s-a întâmplat și la premiera celui mai recent film în care joacă Ben Affleck, The Tender Bar.

Jennifer Lopez a apărut la brațul lui Ben Affleck îmbrăcată într-o rochie vaporoasă diafană, de culoare bleu-turcoaz, o creație Elie Saab 2021, iar partenerul ei nu s-a lăsat mai prejos la capitolul eleganță și a purtat un costum negru din trei piese și pardesiu asortat. Apariția lui Ben Affleck și a lui Jennifer Lopez de la premiera The Tender Bar a fost remarcată în contextul în care cei doi și-au derulat relația în ultima lună și jumătate mai mult la distanță, din cauza proiectelor profesionale separate.

jennifer lopez ben affleck

Jennifer Lopez a fost plecată în Canada, la Vancouver, la filmările noului ei film, The Mother, în timp ce Ben Affleck și-a petrecut timp cu copiii și a filmat în Austin, Texas, pentru producția Hypnotic.

jennifer lopez ben affleck

Acum, JLo și Ben Affleck sunt nedespărțiți și sunt fotografiați în diverse ipostaze tandre. Actorul a declarat că se va abține de-acum înainte de la a face declarații despre relația lui cu Jennifer Lopez, dar a gafat recent într-un interviu, când a spus că era nefericit și că s-a simțit ca într-o capcană în mariajul lui cu Jennifer Garner și că nu ar fi scăpat de alcoolism dacă încă ar fi fost însurat cu ea.

jennifer lopez ben affleck

Opinia publică a reacționat imediat și l-a blamat pe Ben Affleck pentru insensibilitatea lui, iar fosta lui soție a emis un comunicat în care explică faptul că ea însăși l-a dus pe fostul ei soț la dezalcoolizare. În plus, potrivit zvonurilor care circulă în presa americană, până și JLo a fost iritată de declarațiile iubitului ei.

The Tender Bar este regizat de George Clooney și, pe lângă Ben Affleck, în film mai joacă Lily Rabe și Christopher Lloyd.

Foto: Hepta

Related Posts

Premierele lunii mai: filme noi la cinema

Blockbustere mult așteptate, comedii și povești pentru întreaga familie: iată care sunt premierele lunii mai la cinema. Kingdom…

Coffee Time! Interviu cu Bogdan Georgescu

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…

3 ani pe o platformă de networking: ce-am învățat din 254 de întâlniri (cu mulți experți și câțiva ciudați)

Totul a început cu un text de la clienta mea ucraineancă londoneză, coach pentru executivi proaspăt promovați. „Știu…

Călătorește în România!

Asta îți recomandă #AlistGirls. Primăvara aceasta, descoperă frumusețile României în cinci locuri de poveste – perfecte pentru orice…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Camelia Caesar, Naționala Feminină de Fotbal

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Cu viața erotică la terapeut

Există nenumărate motive pentru care oamenii se gândesc să înceapă „câteva” ședințe de psihoterapie. Psihologul și psihoterapeutul relațional…

Dragoste & bani: un subiect tabu și o relație complicată

Cel mai adesea, banii sunt un subiect delicat într-o relație de cuplu, deși gestionarea lor defectuoasă poate semăna…

Loc de mai bine: mamele care au nevoie de sprijin

În fiecare număr, îţi prezentăm ONG-uri, proiecte sociale sau campanii umanitare care fac din lume un loc mai…

5 cărți pe care le poți face cadou de Paște

Paștele este un eveniment perfect pentru a adăuga între cadourile pentru familie și câte o carte potrivită preferințelor…

Selena Gomez va avea un nou cooking show- Selena + Restaurant

După ce, în anii pandemiei a inițiat un cooking show filmat chiar în bucătăria ei, intitulat Selena+ Chef,…