Editor Alistmagazine.ro ∙ October 25, 2021 ∙ 2 min read

HUAWEI Nova 9

Lansarea oficială a noului Huawei Nova 9 a avut loc zilele acestea la Viena, în cadrul unui eveniment cu totul aparte. Designul extraordinar de elegant și ultra-ușor, camera puternică, performanța puternică și durata lungă de viață a bateriei sunt doar câteva dintre elementele care ne-au indicat faptul că Huawei Nova 9 reprezintă smartphone-ul de care nu ne putem lipsi.

 

De Roxana Popescu

Huawei Nova 9 impresionează încă de la prima vedere prin intermediul nuanței absolut magice intitulată „Starry Blue” care ne-a captat instant atenția. Disponibil și în varianta elegantă de negru, dispozitivul se face remarcat datorită finisajului dublu, al corpului extra subțire și ușor de 175 g și a ecranului curbat.

 

Pentru că una dintre cele mai utilizate funcții ale unui smartphone este cea de fotografiere, Huawei Nova 9 transformă cele mai frumoase momente din viața noastră în adevărate capodopere fotografice. Așadar, ne-am bucurat de oportunitate pentru a testa în cadrul vizitelor de la Palatul Hofburg și Belvedere, sistemul Ultra Vision Camera System, care include o cameră principală de 50MP RYYB Ultra Vision, o cameră cu unghi ultra-Wide 8MP, o cameră de 2MP, și o cameră macro de 4cm.

Plimbările nocturne ne-au oferit prilejul de a pune în practică și modurile dedicate pentru fotografie pe timpul nopții, cum ar fi Extreme Night Trage și Night Portret, realizând astfel poze la o calitate excelentă, luminoase. Totodată, camera frontală de 32 MP este ideală pentru a realiza selfie-uri epice, în momentele în care te simți super încrezătoare sau vrei să surprinzi clipele alături de cei dragi.

 

Uneori, o imagine nu este suficientă pentru a surprinde un moment special, însă un videoclip ar putea fi mai de impact. Pentru acest lucru, HUAWEI Nova 9 oferă caracteristici extinse de filmare 4K, cum ar fi înregistrarea continuă față/spate, stabilizare video AIS și Night Selfie Video. Prin urmare, nova 9 permite surprinderea momentelor remarcabile atât prin fotografii, cât și video, chiar și pe timp de noapte.

Programul intens din cadrul călătoriei noastre a însemnat și o diminuare a oportunităților de încărcare a telefonului. Dar acest lucru nu a reprezentat o problemă, întrucât HUAWEI nova 9 împachetează un 4300mAh într-o baterie cu trei electrozi cu un singur miez pentru a oferi suport pe tot timpul zilei, păstrând, în același timp, dispozitivul mic și ușor. Mai mult decât atât, este nevoie de doar 15 minute pentru a încărca bateria la 53 la sută, și 38 de minute pentru o încărcare completă, datorită suportului 66W HUAWEI SuperCharge.

Vârful de gamă HUAWEI nova 9 este disponibil pentru precomandă în perioada 21-31 octombrie, alături de o pereche de căști HUAWEI FreeBuds 4, la prețul de 2.499 lei, în două variante de culori: Starry Blue și negru.

Related Posts

Premierele lunii mai: filme noi la cinema

Blockbustere mult așteptate, comedii și povești pentru întreaga familie: iată care sunt premierele lunii mai la cinema. Kingdom…

Coffee Time! Interviu cu Bogdan Georgescu

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…

3 ani pe o platformă de networking: ce-am învățat din 254 de întâlniri (cu mulți experți și câțiva ciudați)

Totul a început cu un text de la clienta mea ucraineancă londoneză, coach pentru executivi proaspăt promovați. „Știu…

Călătorește în România!

Asta îți recomandă #AlistGirls. Primăvara aceasta, descoperă frumusețile României în cinci locuri de poveste – perfecte pentru orice…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Camelia Caesar, Naționala Feminină de Fotbal

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Cu viața erotică la terapeut

Există nenumărate motive pentru care oamenii se gândesc să înceapă „câteva” ședințe de psihoterapie. Psihologul și psihoterapeutul relațional…

Dragoste & bani: un subiect tabu și o relație complicată

Cel mai adesea, banii sunt un subiect delicat într-o relație de cuplu, deși gestionarea lor defectuoasă poate semăna…

Loc de mai bine: mamele care au nevoie de sprijin

În fiecare număr, îţi prezentăm ONG-uri, proiecte sociale sau campanii umanitare care fac din lume un loc mai…

5 cărți pe care le poți face cadou de Paște

Paștele este un eveniment perfect pentru a adăuga între cadourile pentru familie și câte o carte potrivită preferințelor…

Selena Gomez va avea un nou cooking show- Selena + Restaurant

După ce, în anii pandemiei a inițiat un cooking show filmat chiar în bucătăria ei, intitulat Selena+ Chef,…