Monica Cismaru ∙ September 17, 2020 ∙ 2 min read

madonna

Madonna (62 de ani) s-a hotărât să realizeze un film despre propria ei viață, în care va fi co-scenarist și regizor. Artista le-a cooptat în proiectul său și pe scenarista Diablo Cody (laureată cu Oscar pentru Juno) și pe Amy Pascal (Little Women), care va fi coproducător. Este esențial să redau această călătorie ca un roller-coaster care este viața mea cu propria mea voce și viziune”, a spus Madonna despre filmul biografic.

 

Artista are o carieră care se întinde pe câteva decade și datorită căreia a fost supranumită Regina Pop. Decizia Madonnei de a se implica activ în proiect este cel puțin surprinzătoare, deoarece, de obicei, biografiile sunt făcute postum, iar când sunt antum, artistul în cauză are o implicare minimă – de consultare creativă. Dar în ceea ce o privește pe Madonna, artista vrea să se implice integral în redarea propriei ei povești.

madonna

Aș vrea să redau incredibila călătorie în care m-a purtat viața ca artist, cântăreț, dansator, om care încearcă să-și crioască un drum în această lume”, a declarat Madonna. ”În acest film, focusul va fi pe muzică. Muzica m-a ajutat să merg mai departe și m-a ținut în viață. Sunt atâtea povești nespuse, inspiraționale și cine ar putea să le spună mai bine decât mine?”, a adăugat Madonna.

madonna

Madonna a mai cochetat cu filmul și în trecut. În 2011, a realizat drama regală W. E despre povestea de dragoste dintre Wallis Simpson și Edward al VIII-la, iar în 2008 a produs Filth and Wisdom, o producție despre trei colegi boemi care locuiesc într-un apartament în Londra.

Madonna Louise Ciccone s-a născut pe 16 august 1958 în Bay City, Michigan și și-a petrecut copilăria în suburbiile Detroitului. Mama ei, Madonna Louise Fortin, a murit pe când vedeta avea cinci ani.

De-a lungul carierei sale, Madonna a câștigat șapte Premii Grammy și două Globuri de Aur, iar averea sa se ridică la aproape 600 de milioane de dolari.

 

Foto: Hepta

Related Posts

Premierele lunii mai: filme noi la cinema

Blockbustere mult așteptate, comedii și povești pentru întreaga familie: iată care sunt premierele lunii mai la cinema. Kingdom…

Coffee Time! Interviu cu Bogdan Georgescu

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…

3 ani pe o platformă de networking: ce-am învățat din 254 de întâlniri (cu mulți experți și câțiva ciudați)

Totul a început cu un text de la clienta mea ucraineancă londoneză, coach pentru executivi proaspăt promovați. „Știu…

Călătorește în România!

Asta îți recomandă #AlistGirls. Primăvara aceasta, descoperă frumusețile României în cinci locuri de poveste – perfecte pentru orice…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Camelia Caesar, Naționala Feminină de Fotbal

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Cu viața erotică la terapeut

Există nenumărate motive pentru care oamenii se gândesc să înceapă „câteva” ședințe de psihoterapie. Psihologul și psihoterapeutul relațional…

Dragoste & bani: un subiect tabu și o relație complicată

Cel mai adesea, banii sunt un subiect delicat într-o relație de cuplu, deși gestionarea lor defectuoasă poate semăna…

Loc de mai bine: mamele care au nevoie de sprijin

În fiecare număr, îţi prezentăm ONG-uri, proiecte sociale sau campanii umanitare care fac din lume un loc mai…

5 cărți pe care le poți face cadou de Paște

Paștele este un eveniment perfect pentru a adăuga între cadourile pentru familie și câte o carte potrivită preferințelor…

Selena Gomez va avea un nou cooking show- Selena + Restaurant

După ce, în anii pandemiei a inițiat un cooking show filmat chiar în bucătăria ei, intitulat Selena+ Chef,…