Cum și-a sărbătorit Madonna cea de-a 62-a aniversare

madonna aniversare

Madonna nu se dezminte și rămâne aceeași personalitate rebelă, chiar dacă și-a sărbătorit pe 16 august cea de-a 62-a aniversare.

ntăreața, alături de familie și de iubitul ei în vârsta de 25 de ani, dansatorul Ahlamalik Williams, au mers în Jamaica, iar petrecerea ei a fost condimentată cu multe substanțe halucinogene, precum marijuana, iar Madonna nu s-a sfiit să se pozeze alături țigările buclucașe, al căror consum este legal și controlat în țara caraibiană.

View this post on Instagram

Welcome to Jamaica……….🇯🇲🇯🇲🇯🇲💛 #birthday #leo @ahla_malik

A post shared by Madonna (@madonna) on

În periplul ei jamaican, vedeta a fost însoțită și de copiii ei – Lourdes (Lola) – fiica ei cea mare în vârstă de 23 de ani, dar și de ceilalți trei copii adoptați – Mercy, de 14 ani, și gemenele Estere și Stelle, de șapte ani. De la aniversare a lipsit fiul Madonnei, Rocco Ritchie, de 20 de ani, cu care cântăreața nu are o relație foarte apropiată. De fapt, Rocco urăște să fie în centrul atenției alături de mama sa și chiar și-a șters contul de instagram, iar acum locuiește în Marea Britanie aturi de tatăl lui, regizorul Guy Ritchie. 

View this post on Instagram

@dualipa #levitatingremix

A post shared by Madonna (@madonna) on

Se pare că înaintarea în vârstă îi priește Madonnei, care arată mai bine ca niciodata, iar acest lucru se poate vedea în muimea de fotografii și de filmulețe postate pe conturile ei de social media cu ocazia aniversării. Vedeta cântă, dansează și se bucură de viață la maximum. Madonna a fost felicitată, printre alții, și de Kim Kardashian, care a postat o fotografie cu ele două, lângă care a scris ”La mulți ani, Madonna! Nu mai e nimeni ca tine pe acest pământ! Te iubesc!!!”

Printre celelalte celebrități care au felicitat-o pe Madoonna de ziua ei se mai număra Rosie O’Donnell, Amy Schumer, Debi Mazar sau Lisa Rinna, care a și postat un filmuleț-tribut în care dansează pe una dintre piesele Madonnei.

Foto: Instagram

Categorii Lifestyle