Madonna are un iubit cu 35 de ani mai tânăr

madonna iubit

Cântăreața a fost văzută în ipostaze tandre cu unul dintre danstorii din trupa ei, Ahlamalik Williams, care are dar 26 de ani ani, în timp ce vedeta a împlinit 61.

Cei doi s-au afișat recent pe balconul unei camere dintr-un hotel de lux din Miami schimbând gesturi care trădau o relație. Alături de ei se afla și Lourdes Leon Ciccone, fiica cea mare a Madonnei, care are 23 de ani, și iubitul ei.

Madonna se află la Miami alături de mai mulți membri ai familiei, care îi include, pe lângă Lourdes, și pe mama ei și pe câțiva dintre copiii adoptați de ea: Mercy James (13 ani) și gemenele Stelle și Estere (7 ani). Madonna mai are doi copii –Rocco Ritchie (19 ani) și David Banda Mwale (14 ani).

View this post on Instagram

A post shared by Ahlamalik Williams (@ahla_malik) on

Se pare că relația Madonnei cu dansatorul ei, Ahlamalik, datează din luna iunie a acestui an, când cântăreața a postat un clip pe Instagram dansând provocator cu acesta. Tabloidele americane susțin că apropiați de-ai Madonnei critică apetitul ei pentru bărbați multi mai tineri, care nu au nici măcar jumătate din vârsta ei. Printre cuceririle mai tinere ale Madonnei se numără, de asemenea, foști dansatori de-ai ei sau modele, printre care  Brahim Zailbat ( 23 de ani), Timor Steffens (26) sau Kevin Sampaio (31).

madonna iubit

Madonna se află în prezent în plină desfășurare a turneului ei, Madame X, care se încheia în luna martie 2020, la Paris.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle