Monica Cismaru ∙ August 25, 2020 ∙ 3 min read

victoria beckham nicola peltz

Victoria Beckham este cea care va concepe și va realiza rochia de mireasă a viitoarei sale nurori, modelul și actrița de origine americană Nicola Peltz, care se va căsători cu Brooklyn Beckham.

Brooklyn Beckham (21 de ani) și logodnica lui, Nicola Peltz (25 de ani), au intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă. La aproximativ o lună de la vestea căsătoriei lor, publicația britanică The Sun anunță că Nicola a ales-o pe viitoarea ei soacră să-i realizeze rochia de mireasă, pentru ca ”toate lucrurile să rămână în familie”, după cum spune viitoarea doamnă Beckham.

Victoria Beckham a rămas activă în timpul perioadei de pandemie și s-a concentrat pe dezvoltarea brandurilor ei de beauty și de modă și se pregătește de lansarea noii ei colecții de haine. Vedeta deja și-a prezentat o mostră din noua colecție pe Instagram, unde a publicat o fotografie cu unul dintre noile ei modele de rochii din sezonul toamnă-iarnă 2020.

 

 

View this post on Instagram

 

Ready for Monday in one of my favourite dresses from the #VBPAW20 collection, the micro floral maxi dress x vb

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Fosta componentă se pregătește să devină pentru prima dată soacră mare. Primul ei născut, Brooklyn, a anunțat luna trecuta că se va căsători cu iubita lui, Nicola, după o relație de doar opt luni. Nicola va intra în familia Beckham cu o zestre considerabilă. Tatăl ei este miliardarul Nelson Peltz, de 77 de ani. Nicola este cea mai mică dintre cei zece copii ai miliardarului american, rezultați în urma a două dintre cele trei căsătorii ale sale. Mama Nicolei, Claudia Heffner Peltz, este fost model și este căsătorită cu Nelson Peltz de 35 de ani. Afaceristul are o avere de aproximativ 1,6 miliarde de dolari și locuiește într-o reședință cu 27 de camere din Bedford, New York, unde are ca vecini vedete precum Ryan Reynolds, Blake Lively sau Bruce Willis. Acesta mai deține o proprietate impresionantă în Palm Beach, Florida, în valoare de 94 de milioane de dolari, loc în care Brooklyn a fost văzut adesea.

puglia italia nunta

Borgo Egnazia, Puglia, pe malul Mării Adriatice 

 

Victoria a îndrăgit-o pe loc pe viitoare soție a fiului ei cel mare, mai ales că acesta și-a ales o parteneră dintr-o familie bună. Victoria n-a fost de acord cu toate relațiile lui Brooklyn, dar Nicola e un vis devenit realitate pentru ea și s-a asigurat că Nicola va intra în familia lor cât mai repede cu putință, scrie presa britanică.

Cuplul încă mai caută locuri potrivite pentru a-și organiza nunta, iar cel mai recent au pus ochii un spațiu de cinci stele din Puglia, Italia – Borgo Egnazia, unde costul unei nunți ar putea ajunge la patru milioane de dolari. Acesta este și locul în care Madonna și-a serbat ziua de naștere în 2017 și cel în care și-au organizat nunta Justin Timberlake și Jessica Biel în 2012. Socrii le-au dat mână liberă viitorilor miri în organizarea nunții și un buget nelimitat.

Foto: Hepta

Related Posts

Premierele lunii mai: filme noi la cinema

Blockbustere mult așteptate, comedii și povești pentru întreaga familie: iată care sunt premierele lunii mai la cinema. Kingdom…

Coffee Time! Interviu cu Bogdan Georgescu

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…

3 ani pe o platformă de networking: ce-am învățat din 254 de întâlniri (cu mulți experți și câțiva ciudați)

Totul a început cu un text de la clienta mea ucraineancă londoneză, coach pentru executivi proaspăt promovați. „Știu…

Călătorește în România!

Asta îți recomandă #AlistGirls. Primăvara aceasta, descoperă frumusețile României în cinci locuri de poveste – perfecte pentru orice…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Camelia Caesar, Naționala Feminină de Fotbal

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Cu viața erotică la terapeut

Există nenumărate motive pentru care oamenii se gândesc să înceapă „câteva” ședințe de psihoterapie. Psihologul și psihoterapeutul relațional…

Dragoste & bani: un subiect tabu și o relație complicată

Cel mai adesea, banii sunt un subiect delicat într-o relație de cuplu, deși gestionarea lor defectuoasă poate semăna…

Loc de mai bine: mamele care au nevoie de sprijin

În fiecare număr, îţi prezentăm ONG-uri, proiecte sociale sau campanii umanitare care fac din lume un loc mai…

5 cărți pe care le poți face cadou de Paște

Paștele este un eveniment perfect pentru a adăuga între cadourile pentru familie și câte o carte potrivită preferințelor…

Selena Gomez va avea un nou cooking show- Selena + Restaurant

După ce, în anii pandemiei a inițiat un cooking show filmat chiar în bucătăria ei, intitulat Selena+ Chef,…