Brooklyn Beckham, fiul cel mare al Victoriei și al lui David Beckham, se însoară

brooklyn beckham nichola peltz casatorie

Brooklyn Beckham, 21 de ani, primul născut al cuplului Victoria-David Beckham, a anunțat că intenționează să se însoare cu iubita lui, actrița Nicola Peltz (25 de ani).

Brooklyn Beckham a făcut anunțul via Instagram, unde a scris: ”În urmă cu două săptămâni, mi-am întrebat sufletul pereche dacă nu vrea să se mărite cu mine și a spus Da! Sunt cel mai norocos bărbat din lume. Promit să fiu cel mai bun soț și cel mai bun tătic, într-o bună zi. Te iubesc!”, a postat Brooklyn, alături de o fotografie cu el și cu logodnica lui, într-o ipostază romantică, imagine surprinsă de sora cea mică a viitorului mire, Harper.

La rândul ei, Nicola Pletz a scris și ea un mesaj emoționant legat de căsătorie. ”M-ai făcut cea mai norocoasă fată din lume. De-abia aștept să ne petrecem împreună restul vieții. Dragostea ta este cel mai e preț cadou pe care mi l-ai oferit. Te iubesc atât de mult! Și mulțumesc Harper pentru această poză”, a menționt viitoarea mireasă.

brroklyn beckham nichola peltz

Victoria Beckham, viitoarea soacră mare, și-a exprimat la rândul ei bucuria față de vestea căsătoriei fiului ei. Anul acesta, ea și cu David Beckham au aniversat 21 de ani de la propria lor casatorie. ”N-am putea fi mai fericiți de atât! Vă urez să va iubiți mult și să aveți o viață fericită!”, le-a urat Victoria viitorilor miri.

david victoria brooklyn bechham

Logodna celor doi tineri a avut loc la reședința familiei Beckham din Cotwolds, Marea Britanie, locul în care aceștia s-au retras de când a izbucnit pandemia de Coronavirus. Viitoarea mireasă a purtat la petrecerea de logodnă o rochie galbenă, creată de viitoarea ei soacră, iar inelul de logodnă ar fi costat 160 000 de lire sterline. Se pare că mirii vor avea două petreceri de nuntă – una în Marea Britanie și alta în Florida, SUA, iar la mijloc va fi și un contract prenupțial, pentru că ambrii miri provin din familii bogate care vor să-și protejeze averile.

Brooklyn și Nicola au devenit un cuplu în octombrie 2019. Tatăl Nicolei, Nelson Peltz (78 de ani), este miliardar și a anunțat deja că vrea să plătească pentru toate cheltuielile aferente nunții, dar David și Victoria vor să contribuie, de asemenea, la căsătoria fiului lor cel mare. Frații mai mici ai lui Brooklyn vor fi implicați și ei în desfășurarea ceremoniei –  Harper (9 ani) va fi domnișoară de onoare, iar Romeo (17 ani) și Cruz (15 ani) vor juca rolul de cavaleri de onoare.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle