4 cărți pe care să le citești în vacanța de iarnă

carti vacanta

Zilele libere de Crăciun și de Revelion îți vor permite să-ți petreci  mai mult timp cu familia și cu prietenii și să ai mai mult timp pentru relaxare. Iată câteva propuneri de lectură pentru nopțile lungi de iarnă. 

CRISTINA ALGER, Soția bancherului, editura Nemira

Thriller-ul Soția bancherului explorează viețile private ale celor mai puternici oameni din sistemul bancar. Într-o dimineață de noiembrie, un avion privat, aflat în drum spre Geneva, dispare de pe radar, iar rămășițele lui sunt găsite undeva în Alpi. La bord se afla Matthew Werner, bancher la Swiss United. Văduva lui, tânăra Annabel, rămâne cu un laptop codat și cu o listă de clienți dubioși, dar, mai ales, cu multe întrebări fără răspuns.

carti vacanta

STEVE PETERS, Paradoxul Cimpanzeului, editura Publica

Volumul profesorului Steve Peters, doctor cu o experienţă de peste 20 de ani în domeniul psihiatriei clinice, ne aduce o perspectivă inovatoare pentru viitorul. Paradoxul Cimpanzeului este un program de management al minții foarte eficient, care te poate ajuta să devii o persoană mai fericită, mai încrezătoare, mai sănătoasă. În această carte, Steve Peters îți explică disputa care are loc în mintea ta și îți arată cum poți aplica această înțelegere în fiecare domeniu al vieții.

carti vacanta

JANET G. WOITITZ, Intimitate zbuciumată, editura Pagina de Psihologie

Zbuciumul dintr-o relație de cuplu este un subiect complicat, însă reprezintă cheia spre fericire. Să fii intim cu cineva înseamnă să fii încrezător și vulnerabil în același timp. Așadar, e momentul să clarifici lucrurile: ce mituri îți bântuie prin minte? Care sunt comportamentele care îți sabotează relația?

carti vacanta

ERIC-EMMANUEL SCHMITT, Doamna Pylinska și secretul lui Chopin, ed. Humanitas

Obsedat de o amintire din copilărie și fascinat de Chopin, tânărul Eric-Emmanuel se hotărăște să ia ore de pian. După un început cu stângul, doamna Pylinska, exotica și intransigenta profesoară poloneză stabilită la Paris, îi va oferi o educație muzicală originală: lecții private despre viață, despre artă și despre iubire.

carti vacanta

Photo by Kinga Cichewicz on Unsplash

Categorii Lifestyle