Vedetele au luat parte la aniversarea de centenar a parfumului Chanel No 5

chanel centenar sydney

Casa de modă Chanel aniversează 100 de ani de la crearea celebrului parfum No 5, iar momentul a fost marcat printr-o petrecere exclusivistă, organizată la Sydney, zonă care aproape a scăpat de pericolul pandemiei.

Printre vedetele invitate la celebrarea de centenar a parfumului Chanel No 5 de la Sydney s-au numărat Rita Ora, Isla Fisher, modelele Gabriella Brooks, Lara Bingle, Bella Heathcote, Georgia Fowler sau Victoria Lee, care s-au prezentat la evenimentul organizat la restaurantul de lux Felix îmbrăcate din cap până în picioare în ținute semnate Chanel.

rita ora chanel
Rita Ora
isla fisher chanel
Isla Fisher
gabriella brooks chanel
Gabriella Brooks

Rita Ora a purtat mai multe ținute Chanel, dintre care una valora 12 000 de dolari, iar Gabriella Brooks, iubita actorului australian Liam Hemsworth, a purtat o ținută care valorează aproximativ 18 000 de dolari.

chanel

În onoarea aniversării a 100 de ani de la nașterea celui mai cunoscut parfum din lume, Casa Chanel a lansat o colecție de bijuterii de diamante Bijoux de Diamants, care conține 123 de piese. Din colecție face parte și un colier care aduce sticla de parfum No 5, care are 55,55 de carate, dar care nu e scos la vânzare și e destinat să rămână în arhiva de brand.

Foto: Instagram, Chanel

Categorii Lifestyle