Vedete sub mască: Cum incluzi masca în outfitul tău ca o celebritate

Masca este cel mai important accesoriu al zilelor noastre, datorită rolului său de protecție. Dincolo de dimensiunea practică, mai mulți designeri sau branduri s-au gândit și la valența estetică, astfel încât, și aici, ca în cazul oricărui accesoriu care se respectă, dispunem deja de o varietate destul de mare. Deci nu mai avem nicio scuză! În plus, dacă ai nevoie de puțină inspirație pentru outfiturile de zi cu zi, iată cum au ales câteva vedete să o poarte: 

De la cea mai mică, la cea mai regală, celebritățile au înțeles rapid importanța pe care masca o are în zilele noastre, ba chiar și-au încurajat fanii să adopte aceeași atitudine, de câte ori s-a ivit ocazia. Iar prin aparițiile lor mai mult sau mai puțin oficiale, ne-au demonstrat și că micuța bucată de material nu inhibă în niciun fel stilul personal. Ba chiar îl poate susține, în unele cazuri. 

Regina Letizia a Spaniei

De exempu, Regina Letizia a Spaniei, în timpul unei vizite oficiale, a purtat o mască obișnuită, precum cele pe care le găsim și noi la farmacie. Outfitul extrem de bine pus la punct, nu suferă nicio mutație estetică sau de stil din cauza ei, eleganța iconică a Reginei fiind la fel de grăitoare chiar și în spatele măștii. 

Amber Heard

O altă înfățișare oficială a înregistrat și Amber Heard, atunci când, la tribunal, a optat pentru o eșarfă roșie pe care a purtat-o pe post de mască. Pata de culoare aprinsă, părul în vânt și dramatismul pieselor negre, creează un ansamblu de ținut minte, potrivit, sperăm, și pentru un date, nu doar pentru un proces de divorț. Upsi!

Sarah Jessica Parker

Și Sarah Jessica Parker a optat pentru aceeași variantă a eșarfei purtate ca mască, la inaugurarea celui mai nou magazin de pantofi al brandului său. Caftanul și papucii cu barete subțiri par perfect completate de mască, iar felul în care părul i se revarsă buclat pe umeri – parcă îi vine destul de bine și acest stil inocento-feciorelnic, nu-i așa? 

Bella Hadid
Hailey Baldwin

În cazul supermodelelor vorbim, desigur, de lookuri mult mai relaxate pentru diverse activități de peste zi. Hailey Baldwin și Bella Hadid au optat pentur ținute sport, all white sau all black, în timp ce Kaia Gerber a preferat o ținută casual formată dintr-o cămașă albă masculină și o pereche de jeans prespălați. Emily Ratajkovski a ieșit la plimbare cu Colombo într-un mood destul de hippie, care ne duce puțin cu gândul la vacanță. 

Kaia Gerber
Emily Ratajkowski

Dacă ele pot, cu siguranță că putem și noi. Poartă mască!

Foto: Hepta