Vedete prezente la Paris Fashion Week SS 2021

paris fashion week vedete

Săptămâna Modei de la Paris, cel mai important dintre toate evenimentele dedicate prezentării colecțiilor de fashion, a început în forță cu defilările colecțiilor Dior, Etam și cu un dineu Louis Vuitton, la care au luat parte numeroase personalități din lumea artistică, a afacerilor și, mai ales, personalități din social media. În ciuda amenințării pandemiei, Paris Fashion Week – prezentarea colecțiilor de primăvară-vară 2021 – își păstrează strălucirea și eleganța obișnuite și propune piese irezistibile pentru sezonul primăvară-vară 2021.

Catherine Deneuve (76 de ani) și-a făcut apariția la evenimentul Louis Vuitton Stellar Jewelry Cocktail Event din Place Vendôme, iar aceasta a fost prima ieșire în public a actriței franceze după ce a suferit un atac cerebral în luna noiembrie a anului trecut. Numeroase actrițe, modele și influneceri au răspuns invitației la dineul organizat de Louis Vuitton în centrul Parisului, iar printre acestea s-au mai numărat actrița Alicia Vikander, ambasador al brandului, Chiara Mastroianni, Lady Amelia Windsor, Carine Roitfeld, modelul Cindy Bruna, actrița Stacy Martin (Nymphomaniac, r. Lars Von Trier) și mulți alții.

catherine deneuve

Catherine Deneuve 

louis vuitton event paris

Stacy Martin, Chiara Mastroianni, Alicia Vikander 

Prezentarea Dior, pusă în scenă de directorul casei, Maria Grazia Chiuri, a reunit, de asemenea, o mulțime de celebrități, și a deschis Săptămâna Modei de la Paris cu o prezentare într-o atmosferă sobră la Grădinile Tuileries, unde scenografia a trimis cu gândul la o catedrală.

dior 2021 paris fashion week

Dior SS 2021

natalia vodianova maisie williams dior

Natalia Vodianova&Antoine Arnault, Maisie Williams 

Defilarea Dior a fost transmisă live pe Tik Tok (la fel cum va fi și cea Louis Vuitton de săptămâna viitoare) și demonstrează o deschidere a brandului către nou și către publicul tânăr, ancorat în social media, spre deosebire de rivalul Chanel, care încă este reluctant fața de prezența masivă pe internet și față de comerțul online și rămâne fidel vânzărilor din magazinele fizice. De aceasta dată, la prezentarea Dior au luat parte doar 350 de invitați, spre deosebire de 1 750, câte persoane erau chemate în mod obișnuit la unul dintre cele mai extravagante show-uri de modă. Printre vedetele prezente la show-ul Dior s-au numărat Natalia Vodianova și soțul ei, directorul LVMH Antoine Arnault, actrița Marisa Berenson sau actrița Maisie Williams și iubitul ei, Reuben Selby.

etam ss 2021 paris fashion week

Etam SS 2021 

thylane blondeau etam

Thylane Blondeau 

Prezentarea de lenjerie intimă Etam a fost inspirată de conceptul Disco Queen, unde modelele au prezentat piese strălucitoare, care trimit cu gândul la moda anilor ’70. Dintre invitații prezenți la defilarea Etam au făcut parte modelul Thylane Blondeau (desemnată cel mai frumos copil din lume în urmă cu mai mulți ani), actorul Tomer Sisley și soția lui, Sandra Sisley și multe alte personalități din lumea artistică franceză.

Foto: Hepta